Σε μια ακόμη καταγγελία σοκ προχώρησε ο Αμερικανός δικηγόρος Thomas Renz, ο οποίος επικαλείται στοιχεία που του έδωσε πληροφοριοδότης και τονίζει πως μόνο στις ΗΠΑ έχουν πεθάνει 48.465 άνθρωποι μέσα σε 14 ημέρες μετά τον εμβολιασμό του κατά του κορωνοϊού. 

Ο δικηγόρος έχει εμπλακεί σε αρκετές υποθέσεις κατά της κυβέρνησης των ΗΠΑ και των διαφόρων διοικητικών υπηρεσιών, καθώς όπως ισχυρίζεται έχουν αποκρύψει θανάτους που έχουν συμβεί μετά το εμβόλιο.

Κατά τη διάρκεια πρόσφατης ομιλίας του, την οποία την δημοσιεύει το lifesitenews, υποστήριξε πως μόνο στις ΗΠΑ έχουν πεθάνει 48.465 μέσα σε 14 ημέρες μετά τον εμβολιασμό τους, από αυτούς οι 19.400 είναι κάτω των 80 ετών. 

«Τα δεδομένα από το Σύστημα Παρακολούθησης Medicare αποκαλύπτουν ότι 19.400 άτομα κάτω των 80 ετών έχουν πεθάνει μέσα σε 14 ημέρες μετά την λήψη του εμβολίου COVID-19.

Επιπλέον, 28.065 άνθρωποι άνω των 80 ετών πέθαναν, μέσα σε 14 ημέρες μετά την λήψη του εμβολίου Covid-19.

Ο συνολικός αριθμός των Αμερικανών πολιτών που πέθαναν μέσα σε 14 ημέρες μετά την λήψη του εμβολίου COVID-19 είναι 48.465 σύμφωνα με σκληρά δεδομένα που αποκαλύφθηκαν στο Σύστημα Παρακολούθησης Medicare».

Ο δικηγόρος πρόσθεσε επίσης «ξέρετε γιατί είναι σημαντικές οι 14 ημέρες;»

«Γιατί εάν πεθάνεις μέσα σε 14 ημέρες μετά τον εμβολιασμό σου δεν θεωρείσαι εμβολιασμένος, σύμφωνα με το CDC, κάτι που δημιουργεί το ερώτημα εάν οι υπηρεσίες της κυβέρνησης έχουν καταχωρήσει τους συγκεκριμένους θανάτους ως σχετιζόμενους με το εμβόλιο». 

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του VAERS μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου είχαν σημειωθεί 726.965 παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό και 15.386 θάνατοι. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *