Είναι αδιανόητα πράγματα αυτά που συμβαίνουν στη δομή προσφύγων στου Σκαραμαγκά.

Εκεί υπάρχει πυρήνας τζιχαντιστών του “Ισλαμικού Κράτους”, με καταγωγή από το Ντερ εζ Ζορ της Συρίας, οι οποίοι συστηματικά εδώ και μήνες επιτίθενται σε Κούρδους πρόσφυγες από τη Ροζάβα (Β. Συρία), άλλοτε με το αιτιολογικό ότι δεν είναι αρκούντως θρησκευόμενοι μουσουλμάνοι και άλλοτε με το αιτιολογικό ότι είναι εχθροί του Ερντογάν και της Τουρκίας και φίλοι της Ελλάδας.

Οι Κούρδοι δηλώνουν ότι έχουν διαμαρτυρηθεί και έδωσαν τα στοιχεία του βασικού διοργανωτή των εναντίον τους διωγμών, χωρίς οι αρμόδιες αρχές να έχουν πάρει μέχρι στιγμής κανένα μέτρο.

Τουναντίον, το άτομο αυτό έφερε την εξαμελή του οικογένεια, η οποία, μάλιστα, έχει πάρει και άσυλο. Τα αρχικά του ατόμου αυτού είναι Ε. Κ., το οποίο, σημειωτέον κινητοποιεί μια ομάδα 40-50 ατόμων ομοϊδεατών του, στις επιθέσεις εναντίον των Κούρδων.

Σημειώνεται ότι τα μέσα Δεκεμβρίου οι Κούρδοι κατέγραψαν σε κινητά την επίθεση που δέχτηκαν, την κατήγγειλαν, όπως αναφέρουν και δεν έγινε τίποτα.

Οι επιθέσεις συνεχίστηκαν, με την τελευταία να γίνεται τις 25 Φεβρουαρίου, την οποία επίσης κατέγραψαν και κοινοποίησαν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Περιμένουμε από τις αρχές να πράξουν τα δέοντα και αυτά που προβλέπουν οι νόμοι του Ελληνικού Κράτους, που ισχύουν και μέσα στην προαναφερθείσα δομή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *