Τι κατέσχεσαν οι Αρχές

Στη σύλληψη δύο ανδρών, ηλικίας 40 και 28 ετών, προχώρησε η ΕΛΑΣ στο Ολυμπιακό Χωριό, στο πλαίσιο έρευνας για διακίνηση ναρκωτικών.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης, όταν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν τον 40χρονο να κινείται με μοτοσικλέτα και του έκαναν σήμα για έλεγχο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να διαφύγει.

Λίγο αργότερα εντοπίστηκε σε υπόγειο χώρο στάθμευσης κατοικίας που ανήκει στον 28χρονο. Ο δεύτερος άνδρας βρισκόταν κοντά στο σημείο και συνελήφθη.

Ακολούθησε έρευνα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αχαρνών, κατά την οποία κατασχέθηκαν 56 γραμμάρια κοκαΐνης, 40 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και έξι νάιλον συσκευασίες. Παράλληλα, βρέθηκαν μία μοτοσικλέτα με παραποιημένο αριθμό πλαισίου, άδεια κυκλοφορίας μοτοσικλέτας που είχε δηλωθεί ως κλεμμένη, τρία κινητά τηλέφωνα και 1.000 ευρώ.

Σε βάρος των δύο ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, απείθεια, επικίνδυνη οδήγηση, πλαστογραφία και κλοπή.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *