Οι παρευρισκόμενοι τον απομάκρυναν και του έδωσαν ρούχα και καφέ – Φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Παρασκευής (18/9) σε εκκλησία στο Μενίδι, όταν ένας 43χρονος άνδρας εισέβαλε γυμνός στον ναό την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη νεκρώσιμη ακολουθία και χτύπησε 64χρονο επίτροπο. 

 

Ο άνδρας φέρεται να μπήκε στον χώρο φωνάζοντας και προκαλώντας ένταση, ενώ στη συνέχεια κινήθηκε προς τους παρευρισκόμενους.

Οι συγγενείς και οι φίλοι του εκλιπόντος βρέθηκαν ξαφνικά αντιμέτωποι με μια πρωτοφανή κατάσταση, την ώρα που βρίσκονταν στην εκκλησία για την κηδεία.

Η ένταση ήταν τέτοια ώστε μία γυναίκα που βρισκόταν στο σημείο έχασε τις αισθήσεις της.

Τον απομάκρυναν από τον ναό

Με την κατάσταση να έχει πάρει ανεξέλεγκτη τροπή, κάποιοι από τους παρευρισκόμενους παρενέβησαν για να σταματήσουν το επεισόδιο.

Οι πολίτες κατάφεραν να απομακρύνουν τον 43χρονο από τους υπόλοιπους και να τον ηρεμήσουν. Μάλιστα, του έδωσαν ρούχα προκειμένου να ντυθεί, ενώ του προσέφεραν και έναν καφέ.

Ο ίδιος φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και, αφού η κατάσταση εκτονώθηκε, μίλησε σε άτομα που βρίσκονταν στο σημείο για όσα είχαν προηγηθεί και για τους λόγους που, σύμφωνα με τον ίδιο, οδηγήθηκε στη συγκεκριμένη συμπεριφορά.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την εξέλιξη του περιστατικού.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν κλήθηκε η Αστυνομία στο σημείο, ούτε αν ο 64χρονος επίτροπος υπέβαλε ή προτίθεται να υποβάλει μήνυση για την επίθεση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *