«Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μια κοινότητα μαριονετών»

Με ιδιαίτερα «σκληρή» γλώσσα σχολίασε ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Τάκερ Κάρλσον, την επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, Κάγια Κάλας, αναρωτώμενος: «πώς κατάφερε ένα τόσο ηλίθιο άτομο να αποκτήσει ηγετική θέση στην Ευρώπη;»

Σε δημόσια τοποθέτησή του, ο Κάρλσον διερωτήθηκε πώς «ένα τόσο ανίκανο άτομο» κατέλαβε ηγετική θέση στην Ευρώπη, δίνοντας ο ίδιος την απάντηση ότι, κατά την άποψή του, η Ευρωπαϊκή Ένωση αποτελεί μια κοινότητα πολιτικών που λειτουργούν ως «μαριονέτες των παγκοσμιοποιητών».

Image

«Πώς ένα τόσο ηλίθιο άτομο βρέθηκε σε ηγετική θέση στην Ευρώπη; Η απάντηση είναι πολύ απλή: επειδή η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μια κοινότητα από μαριονέτες των παγκοσμιοποιητών, πιστές αλλά εξαιρετικά ανίκανες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση από την ίδια την Κάγια Κάλας ή από εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με τις δηλώσεις του Τάκερ Κάρλσον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *