Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το τουρκικό Κράτος η σημερινή.

Έτσι, στη Βουλή αποφασίστηκε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στις 10:00 π.μ. στη μνήμη όσων σφαγιάστηκαν και εξοντώθηκαν στην Ελλάδα πέραν του Αιγαίου.

Και όμως. Στη Βουλή παρευρέθηκε σύσσωμη μόνο η κοινοβουλευτική ομάδα της Νίκης ενώ από τους υπόλοιπους βουλευτές εθεάθη μία βουλευτής του κόμματος της Ελληνικής Λύσης και δύο τρεις βουλευτές από τη Ν.Δ..

Έτσι αλήθεια τιμούν οι Έλληνες βουλευτές τη Γενοκτονία των Ελλήνων στη Μικρά Ασία;

Ξεφτίλα: Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας στη Βουλή και μόνο η Νίκη πήγε σύσσωμη

Το ελληνικό πολιτικό σύστημα που «ξέχασε» να τιμήσει τους Έλληνες που χάθηκαν στη μεγαλύτερη συμφορά του ελληνισμού διαχρονικά είναι φυσικό επόμενο να ξεχάσει όλους εκείνους στον Έβρο, τη Λάρισα, την Καρδίτσα, τον Βόλο, τη Ρόδο, τα Τέμπη, το Μάτι, τη Ζαχάρω παλαιότερα κλπ κλπ.

Το Sportime ενημερώνει: Oι πολιτικοί και η πολιτική δεν ενδιαφέρονται για τον πολίτη. Αλλά αυτό ήδη του ζουν πολλοί συνάνθρωποί μας στο πετσί τους.

Ξεφτίλα.

Ελπίζουμε οι βουλευτές που έλειπαν να είχαν πάει εκκλησία για τη μεγάλη εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού (σ.σ. και μακάρι να έχει συμβεί αυτό). Αλήθεια όμως, γιατί η Βουλή έβαλε στις 10:00 την Ημέρα Μνήμης και Τιμής και όχι π.χ. στις 11:00;

ΠΗΓΗ: SportTime

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *