Οι ”γείτονες” ξεχνούν ότι οι στη Θράκη ζουν μουσουλμάνοι και όχι Τούρκοι όπως αναφέρουν στο άρθρο που ακολουθεί!

Πριν λίγες ώρες το Γενικό Προξενείο της Τουρκίας στην Κομοτηνή έκανε ειδική εκδήλωση λόγω της γιορτής του Eid al-Fitr. Εκεί μάλιστα είχαμε και παρουσία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ, κάτι που δημιουργεί μείζον πολιτικό ζήτημα!

Ας δούμε τι αναφέρει το τουρκικό ΜΜΕ:

”Εκατοντάδες ”Τούρκοι” της Δυτικής Θράκης συνέρρευσαν στο Γενικό Προξενείο της Τουρκίας στην Κομοτηνή λόγω της γιορτής του Eid al-Fitr.

Ο Γενικός Πρόξενος Murat Ömeroğlu και η σύζυγός του Aslı Ömeroğlu, ο Πρόξενος και Αντιπρόξενοι και οι υπάλληλοι του Γενικού Προξενείου υποδέχθηκαν τους συγγενείς τους στον κήπο του Γενικού Προξενείου.

Στη γιορτή παρευρέθηκε ο Χρήστος Μέτιος, ενώ ο βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ, Ιλχάν Αχμέτ, δεν παρευρέθηκε.

Βρέθηκε όμως εκεί ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ξάνθης Burhan Baran και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Huseyin Zeybek.

Φυσικά, μεταξύ εκείνων που δεν παρευρέθηκαν ήταν ο Δήμαρχος Κομοτηνής, καθώς και άλλοι Έλληνες Δήμαρχοι που εργάζονται στην περιοχή, ο εκπρόσωπος της Εκκλησίας και ο εκπρόσωπος του στρατού.

Μεταξύ όσων παραβρέθηκαν στην τελετή εορτασμού στον κήπο του Γενικού Προξενείου, ο Πρόεδρος του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου ”Τουρκικής” Μειονότητας Δυτικής Θράκης και ο Μουφτής (Ψευδομουφτής) Ìkeçe Ahmet Mete, οι Βουλευτές Burhan Baran και ο Hüseyin Zeybek, η Πρόεδρος του DEB Çiğdem Asafoğlu, o πρώην βουλευτής Ροδόπης Ahmet Hacıosman, o Mustafçova Rıdvan Delihüseyin, o Kozlukebir Rıdvan Ahmet, o Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποφοίτων Δυτικής Θράκης (BTAYTD) Δρ. Hüseyin Baltacı, o Πρόεδρος της ”Τουρκικής” Ένωσης Ξάνθης Ozan Ahmetoğlu, o Πρόεδρος της Ένωσης Σχολικών Συμβούλων μειονοτήτων Ahmet Kara, o Πρόεδρος της Ένωσης Θρησκευτικών Αξιωματούχων Τζαμιών Δυτικής Θράκης Sadık Sadık, o Πρόεδρος της Ένωσης ”Τούρκων” Δυτικής Θράκης Bursa Solidarity Δρ Ali Eminlatif, o Πρόεδρος του Συλλόγου Μουσουλμάνων Εκπαίδευσης και Πολιτισμού Süleyman Macır, ο Πρόεδρος της Ένωσης ”Τούρκων” Νέων Κομοτηνής Sedat Hasan, ο Πρόεδρος της Ένωσης ”Τούρκων” Δασκάλων Δυτικής Θράκης Aydın Ahmet, ο Πρόεδρος BAKEŞ Hüseyin Bostancı, το μέλος του δημοτικού συμβουλίου Yassıköy και Αντιπρόεδρος της Εταιρείας Ανάπτυξης Ροδόπης, Δικηγόρος Caner İmam, πρώην Δήμαρχος Mustafçova Cemil Kabza, o Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Καπνοπαραγωγών Θράκης Sinan Ahmet, kai εκατοντάδες ”Τούρκοι” της Δυτικής Θράκης.”

Μπορεί τα ονόματα να σας κούρασαν, όμως σημασία έχει η ιδιότητά τους. Όλοι παρουσιάζονται ως εκπρόσωποι ”τουρκικών” οργανώσεων!

Τι έκαναν εκεί οι βουλευτές από το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ; Αναγνωρίζουν οι Τσίπρας-Ανδρουλάκης τα τουρκικά ”θέλω” στη περιοχή;

Δείτε εικόνες από τον ψευδομουφτή, την πρόεδρο του DEB και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *