«Να επιδιορθώσουν το σφάλμα στο DNA σας» είπε ο Α.Μπουρλά

Μια περίεργη δήλωση έκανε ο CEO της Pfizer, Αλμπέρτ Μπουρλά, σε πρόσφατη συνέντευξη του, καθώς ομολόγησε με έμμεσο τρόπο ότι τα mRNA εμβόλια παρεμβαίνουν στο DNA των ανθρώπων. 

Ο Α.Μπουρλά αναφέρθηκε στα mRNA εμβόλια και υποστήριξε ότι η Pfizer ετοιμάζει mRNA εμβόλιο και για την γρίπη.

«Εμείς (η Pfizer) εργαζόμαστε πάνω σ’ ένα εμβόλιο για τη γρίπη, όπως είπα απ’ το 2018.

Και τα νέας γενιάς εμβόλια γρίπης θα μπορούσαν να είναι με mRNA. Αλλά επίσης εργαζόμαστε και πάνω σε πολλούς άλλους στόχους κατασκευής εμβολίων για άλλες μολυσματικές ασθένειες», είπε αρχικά ο Α.Μπουρλά.

Στη συνέχεια έριξε μια πραγματική «βόμβα», καθώς ομολόγησε εμμέσως ότι το mRNA επηρεάζει το DNA. «Υπάρχουν πολλοί τεχνολόγοι που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν την τροποποίηση γονιδίων -επομένως προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν την ίδια τεχνολογία- για να μπορέσουν να αλλάξουν, να επιδιορθώσουν το σφάλμα στο DNA σας».

«H τεχνολογία mRNA μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φάρμακα για τον καρκίνο… και για τη θεραπεία ανθρώπων που γεννιούνται με λάθος στον κώδικα του DNA τους», συμπλήρωσε ο Μπουρλά.

Nα θυμίσουμε ότι μια έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Viruses αναφέρεται στα όσα προκαλούν τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού και συγκεκριμένα η πρωτεΐνη ακίδας.

Σύμφωνα με την έρευνα οι πρωτεΐνες ακίδας του εμβολίου εισέρχονται στους κυτταρικούς πυρήνες και προκαλούν τον όλεθρο στον μηχανισμό επιδιόρθωσης του DNA των κυττάρων, καταστέλλοντας την επιδιόρθωση του DNA έως και 90%.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *