Ακραίο ρατσιστικό παραλήρημα κατά των μη εμβολιασμένων

Ο κομμουνισμός είναι ότι πιο «σατανικό» έχει σκεφτεί ποτέ άνθρωπός. Και αυτό ισχύει για όλες του τις εκδοχές είτε την Σταλινική, είτε την Τροτσκιστική, είτε την αναρχική. Στον αντίποδα του κομμουνιστικού ολοκληρωτισμού βρισκόταν πάντοτε η δυτική ανθρωπιστική φιλοσοφία που πέρασε αυτούσια στον Χριστιανισμό και που θέτει τον άνθρωπο ως επίκεντρο. Γιατί αυτός ο πρόλογος; 

Γιατί όσο σπουδαίος και αν είσαι, όσο και αν σε θεωρούν μορφή της φιλοσοφίας σήμερα, είσαι τελικά πολύ μικρός αν  δεν βάζεις πάντοτε μπροστά την ατομική ελευθερία. Τα παραπάνω ισχύουν για τον Νόαμ Τσόμσκι τον διάσημο αριστερό φιλόσοφο που αριστεροί αλλά και δεξιοί πολιτικοί σήμερα αναγνωρίζουν ως σημαντική μορφή. Σε ένα παραλήρημα αυταρχισμού και ολοκληρωτικής αντίληψης που θα ζήλευε και ο Πολ Ποτ ( ο κομμουνιστής δικτάτορας της Καμπότζης που γενοκτόνησε τον λαό του) ζήτησε «οι ανεμβολίαστοι να φυλακιστούν στα σπίτια τους γιατί είναι εχθροί της κοινότητας» Συγκεκριμένα είπε:

«Απέναντι στα άτομα που αρνούνται να εμβολιαστούν, πιστεύω πως η σωστή αντίδραση δεν είναι να τα εξαναγκάσουμε να εμβολιαστούν αλλά μάλλον να επιμείνουμε στο να απομονωθούν.

Αν οι άνθρωποι αποφασίσουν ότι: Έχω πρόθεση να αποτελέσω κίνδυνο για την κοινότητα αρνούμενος ένα εμβόλιο”, θα ‘πρεπε τότε να πουν: Λοιπόν έχω επίσης την αξιοπρέπεια να αυτο-απομονωθώ. 

Δεν θέλω ένα εμβόλιο αλλά δεν έχω το δικαίωμα να πηγαίνω από δω κι από κει βλάπτοντας ανθρώπους.

Αν αρνηθούν να το κάνουν, τότε πρέπει να ληφθούν μέτρα για να προστατέψουμε την κοινότητα απ’ αυτούς.

Βέβαια προκύπτει το πρακτικό ερώτημα: Πώς θα τους πάμε φαγητό; Λοιπόν, πρόβλημά τους!!!

Αν φτωχύνουν, τότε οφείλεις να εξασφαλίσεις την επιβίωσή τους, όπως ακριβώς κάνεις με τους φυλακισμένους».

Θαυμάστε τους σοφούς του κόσμου…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *