Ο εν λόγω παραγωγός έχει προκαλέσει και στο παρελθόν με δηλώσεις του για το Αιγαίο πέλαγος αλλά και με τη στήριξή του στον Ερντογάν

Κίνηση που μάλλον θα προκαλέσει αντιδράσεις από τον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος θα συμμετάσχει σε ποδοσφαιρικό αγώνα κατά τη διάρκεια φεστιβάλ για την επέτειο της εισβολής των Τούρκων στην Κύπρο.

Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στις 17-18-19 Ιουλίου και θα φέρει τον τίτλο “Διεθνές φεστιβάλ Πολιτισμού και Αθλητισμού Βόρειας Κύπρου”. Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, ο Ερντογάν τη Δευτέρα 19 Ιουλίου θα πάει στο γήπεδο “Ατατούρκ” της κατεχόμενης Λευκωσίας όπου θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ πολιτικών και διασημοτήτων, ανάμεσά τους και ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο βασικός λόγος για τη διοργάνωση ενός τέτοιου μεγάλου φεστιβάλ για πρώτη φορά είναι η εκλογή του Ερσίν Τατάρ, με την υποστήριξη της κυβέρνησης στην Τουρκία, ως προέδρου της κατεχόμενης Κύπρου στις εκλογές που διενεργήθηκαν τον περασμένο Οκτώβριο. Αυτό το φεστιβάλ επιδιώκει να δείξει πως η Τουρκία και το ψευδοκράτος θα συνεργάζονται πιο στενά στο εξής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *