Με βάση τον ισλαμικό νόμο, ο μουσουλμάνος μπορεί ελεύθερα να τελεί γάμο με άπιστες (αλλόθρησκες). Η μουσουλμάνα γυναίκα όμως, απαγορεύεται να παντρεύεται αλλόθρησκο με ποινή θανάτου.

«Συνέδριο της ντροπής» χαρακτήρισε  η περιφερειακή παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική, «Δύναμη Ζωής» το «Συνέδριο Γονιμότητας» το οποίο ήταν να διοργανωθεί στο Ιωάννινα, αλλά μετά τις λυσσώδεις επιθέσεις μίσους κατά των διοργανωτών αποφασίστηκε να μην γίνει τελικά.

Παράλληλα η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί πως για την αντιμετώπιση του δημογραφικού ζητήματος, είναι οι υιοθεσίες από όλους, οι ξένοι και οι μετανάστες ενώ δεν αναφέρει πουθενά λέξη για τους πολύτεκνους.

Σε ανακοίνωσή της η χαρακτηρίζει το συνέδριο «ντροπή και προκλητικά οπισθοδρομικό» ενώ εκφράζει έκπληξη και απορία για την υποστήριξη και συμμετοχή της περιφέρειας σε αυτό. (Σ.Σ. Βρε μισέλληνες το σποτ δεν σας άρεσε, το συνέδριο όμως τί σας ενοχλεί; δεν είναι το δημογραφικό το μεγαλύτερο εθνικό πρόβλημα;)

Επίσης, ζητά από τη Διοίκηση της περιφέρειας να απαντήσει σε τι συνίσταται η υποστήριξη της, με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή αυτή και η συμμετοχή, εκθέτοντας θεσμικά τον φορέα και τέλος, εάν δέχεται την πρόταση της «Δύναμης Ζωής» για διοργάνωση συνεδρίου με αντικείμενο τη συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης σε ένα συνεκτικό σχέδιο δράσης, ενός νέου προνοιακού μοντέλου στη βάση επιδοματικών πολιτικών στήριξης των νέων ζευγαριών, της πολιτικής της αναδοχής, της τεκνοθεσίας για όλους, επαναπατρισμό των νέων, υποδοχής και ένταξης ξένων και μεταναστών κά, για τη σοβαρή αντιμετώπιση του δημογραφικού ζητήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *