Ο Ειδικός Βοηθός του Προέδρου επί θεμάτων Ποινικής Δικαιοσύνης του Λευκού Οίκου είναι πρώην συνεργάτης του George Soros’s Open Society Foundations

To “καθεστώς” του Σόρος έχει διεισδύσει για τα καλά στον Λευκό Οίκο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Τζο Μπάιντεν.

Εκτός από το να βοηθά τους εγκληματίες παράνομους αλλοδαπούς να αποφύγουν την απέλαση, το προσωπικό που υποστηρίζεται από τον Σόρος απέρριψε επίσης κατηγορίες λεηλασίας και ταραχών εναντίον εκατοντάδων ακτιβιστών Black Lives Matter και Antifa. Αυτή, λοιπόν, η ριζοσπαστική προσέγγιση της ποινικής δικαιοσύνης βρίσκεται πλέον μέσα στον Λευκό Οίκο του Μπάιντεν μέσω του Chiraag Bains (φωτο κάτω) ενός ειδικού βοηθού του Προέδρου για την Ποινική Δικαιοσύνη στο Συμβούλιο Εσωτερικής Πολιτικής.

Ο Bains ήταν ηγετικό στέλεχος στο Ίδρυμα Open Society του Soros από το 2017 έως το 2018.

«Η δουλειά μου περιλαμβάνει έρευνα, συγγραφή και ομιλία σχετικά με στρατηγικές μεταρρύθμισης της ποινικής δικαιοσύνης που σέβονται τα ατομικά δικαιώματα, χτίζουν εμπιστοσύνη μεταξύ κοινοτήτων και επιβολής του νόμου και ενισχύουν την ασφάλεια του κοινού. Δίνω ιδιαίτερη έμφαση στην υπευθυνότητα της αστυνομίας για υπερβολική βία και φυλετικές διακρίσεις », περιγράφει.

Και μη χειρότερα δηλαδή…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *