Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Παραρτήματος Αχαρνών και Φυλής της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (ΕΑΕ) στέλνουμε σε όλους τους φίλους μας  πολλές ευχές για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

            Ο χρόνος που πέρασε ήταν δύσκολος για όλους μας εξ αιτίας του νέου, πολύ επικίνδυνου ιού, πού ταλαιπωρεί όλη την ανθρωπότητα και δυστυχώς έχει και πολλά θύματα.

            Οι φετινές γιορτές μας βρίσκουν όλους σε περιοριστικά μέτρα χωρίς να μπορούμε να δούμε, να σφίξουμε το χέρι, να αγκαλιάσουμε τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Η Αντικαρκινική ως ΚΥΡΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ συνιστά και επιμένει στην εφαρμογή των μέτρων προστασίας που προτείνουν οι επιστήμονες για αποφυγή της μετάδοσης του κορονοϊού έτσι ώστε στο τέλος να βγούμε όλοι αλώβητοι.

Μέσα στην πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση που όλοι είμαστε αμήχανοι, προβληματισμένοι και φοβισμένοι, το Παράρτημά μας, που τον Μάρτιο του 2020 συμπλήρωσε 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην περιοχή μας, προσπάθησε, όσο το δυνατό να είναι κοντά στους συμπολίτες μας, τηρουμένων πάντα των μέτρων προστασίας.

   Έτσι μέσα στο 2020 πραγματοποιήθηκαν:

  1. Εγκαίνια των γραφείων στο Ολυμπιακό Χωριό και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης   πίττας στις 26/1/20.        
  2.  Εκδήλωση στο Δημαρχείο  Αχαρνών σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων και     Κηδεμόνων Αχαρνών στις 16/2/20 με θέμα: «Εμβολιασμός – Μύθοι και Αλήθειες».
  3. Ενημέρωση των μελών του συλλόγου Γυναικών Ολυμπιακού Χωριού για τον covid 19 στις 9/3/20.
  4. Πραγματοποιήθηκαν 31 Μαστογραφίες στο Κέντρο Μαστού.
  5. Τον Οκτώβριο ο Κινητός Μαστογράφος της Αντικαρκινικής επισκέφτηκε την περιοχή μας για 8 ημέρες και προσέφερε δωρεάν Μαστογραφίες σε γυναίκες των Αχαρνών και της Φυλής.
  6. Έγιναν σε 54 γυναίκες δωρεάν Τεστ Παπ..
  7.  Συμμετείχαμε στις 12/4/20 στην Αιμοδοσία του Συλλόγου Κρητών.
  8.  Στις 6/12/20 διοργανώσαμε την ετήσια Αιμοδοσία μας συγκεντρώνοντας 29 μονάδες αίματος. Επίσης προσφέραμε 18 μονάδες αίματος το 2020 σε συνανθρώπους μας που το είχαν ανάγκη.

            Ευχαριστούμε τα μέλη μας και όλους όσοι μας στηρίζουν οικονομικά και ηθικά  παρά τις δυσκολίες της εποχής.

 Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές και πάντοτε  να  έχετε ό,τι καλό  μπορεί  να προσφερθεί  σ’ αυτή τη Ζωή, την Υγεία και την ευχαρίστηση της Χαράς.

Για το ΔΣ του Παραρτήματος

Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Χ. Καζανάς

Χειρουργός Οδοντίατρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *