//Δημόσιος ανοιχτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός του έργου «Αποκατάσταση εκτεταμένων φθορών και παρεμβάσεις βελτίωσης της οδικής ασφάλειας σε σημεία που έχουν συμβεί ατυχήματα στους δημοτικούς δρόμους του Δήμου Αχαρνών»

Δημόσιος ανοιχτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός του έργου «Αποκατάσταση εκτεταμένων φθορών και παρεμβάσεις βελτίωσης της οδικής ασφάλειας σε σημεία που έχουν συμβεί ατυχήματα στους δημοτικούς δρόμους του Δήμου Αχαρνών»

Ο Δήμος Αχαρνών προκηρύσσει δημόσιο ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΩΝ ΦΘΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ», προϋπολογισμού 620.000,00 € με Φ.Π.Α.

Η παρούσα μελέτη έγινε υπέρ της αναβάθμισης και  βελτίωσης  της οδικής ασφάλειας  στο Δήμο Αχαρνών. Αφορά στην εξεύρεση και εφαρμογή κυκλοφοριακών λύσεων σε επικίνδυνα σημεία, όπου έχουν παρατηρηθεί συχνότερα τροχαία ατυχήματα, με αποκορύφωση την συμβολή  Μεγ. Αλεξάνδρου & Ορφέως, που υπήρξε το θανατηφόρο ατύχημα του νεαρού συμπολίτη μας .