Η ελληνική κυβέρνηση, η οποία παρακολουθούσε απαθής αυτό το έγκλημα εις βάρος του κυπριακού ελληνισμού

Μόνος του στάθηκε απέναντι σε ΕΕ και Τουρκία ο Νίκος Αναστασιάδης. Δυστυχώς, όπως αποδεικνύεται εντελώς μόνος με την Ελλάδα απούσα για πρώτη φορά τις τελευταίες δεκαετίες.

Σήμερα, αποκαλύπτουμε το παρασκήνιο της μάχης που έδωσε ο πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, καταφέρνοντας να ακυρώσει τα δύο πρώτα κοινά ανακοινωθέντα της συνόδου κορυφής, προκειμένου να επιτύχει ένα κοινό ανακοινωθέν ευθυγραμμισμένο με τα συμφέροντα της Κύπρου. Τα δύο πρώτα ανακοινωθέντα περιείχαν τρία απαράδεκτα σημεία για την Κυπριακή Δημοκρατία, τον λαό της Κύπρου και τον ελληνισμό γενικότερα,όπως αναφέρει το newsbreak.gr.

1. Αναφορά σε «Διζωνική, Δικοινοτική» λύση!

2. Αναφορά σε «Ταμείο Κοινών Πόρων» για τις δύο κοινότητες, εξισώνοντάς έτσι τους εισβολείς με τους κατοίκους της Κύπρου!

3. Αναφορά σε Πολιτική Ισότητα των κοινοτήτων! Δηλαδή ο εισβολέας νομιμοποιείται και εξισώνεται με τον νόμιμο κάτοικο! 

Αυτές οι κατάπτυστες αναφορές λοιπόν, βγαλμένες από το εφιαλτικό σχέδιο Ανάν, προκάλεσαν την αντίδραση του προέδρου της Κύπρου και είναι προς τιμήν του, διότι αυτός υπήρξε υποστηρικτής του σχεδίου Ανάν! Και όμως, σήμερα υπηρετούν τα συμφέροντα του κυπριακού έθνους και του ελληνισμού, είπε κι αυτός ένα μεγάλο ΟΧΙ.

Σε αντίθεση δυστυχώς με την ελληνική κυβέρνηση, η οποία παρακολουθούσε απαθής αυτό το έγκλημα εις βάρος του κυπριακού ελληνισμού από την ίδια την ΕΕ. Έγκλημα, απολύτως ευθυγραμμισμένο με τις επαίσχυντης θέσεις του ΕΛΙΑΜΕΠ, που σήμερα για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ο επικίνδυνος ρόλος του.

Με την σεναρίου στάση όμως ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης, ακύρωσε και την περίεργη αναφορά της Ελληνίδας προέδρου της Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαρόπουλου, η οποία κατά την επίσκεψη της στην Κύπρο είχε παγώσει τους πάντες, κάνοντας λόγο για Διζωνική, Δικοινοτική Ομοσπονδία! Λύση που φυσικά έχει ακυρώσει ο κυπριακός λαός με το βροντερό όχι στο δημοψήφισμα για το σχέδιο Ανάν. Και δεν μπορεί ουδείς να το επαναφέρει από την πίσω πόρτα, εκβιάζοντας την κυπριακή Δημοκρατία να δεχτεί τέτοια λύση η οποία συνιστά νομιμοποίηση της εισβολής, της κατοχής, των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

Ένα μεγάλο μπράβο στον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη, θερμή παράκληση στον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην εγκαταλείψει ποτέ ξανά την Κύπρο. Όποιος Έλληνας εγκατέλειψε την Κύπρο, γράφτηκε με μελανά γράμματά στην Ελληνική ιστορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *