Σύμφωνα με την ανωτέρω σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, από Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 έως και την 4η Οκτωβρίου 2020, ισχύουν τα κάτωθι:

·   Σε κάθε είδους χώρους εργασίας, δημόσιους και ιδιωτικούς, επιβάλλεται η χρήση μη ιατρικής μάσκας προστασίας. Από την υποχρέωση του προηγούμενου εδαφίου εξαιρούνται όσοι εργάζονται σε ατομικό χώρο, χωρίς την παρουσία οποιουδήποτε άλλου προσώπου.

·   Σε περίπτωση παράβασης της παρ.1 επιβάλλεται για κάθε παράβαση διοικητικό πρόστιμο εκατόν πενήντα ευρώ (150) €.

·   Η εξυπηρέτηση του κοινού στις δημόσιες υπηρεσίες γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού και δύναται να πραγματοποιείται μέχρι τις 16:00 για όσες υπηρεσίες λήγει μέχρι τις 15:00 σύμφωνα με τις γενικώς ισχύουσες διατάξεις.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να προγραμματίσετε τα ραντεβού σας μπορείτε να απευθύνεστε στο Τηλεφωνικό Κέντρο του Δήμου Αχαρνών στα εξής τηλέφωνα: 213-2072300 – 301, καθώς και στα τηλέφωνα των υπηρεσιών όπως αναγράφονται στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Επίσης μπορείτε να αποστείλετε τα αιτήματά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@acharnes.gr.

O Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Ανθρώπινου Δυναμικού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εξυπηρέτησης του Πολίτη & Προστασίας Αδέσποτων Ζώων

ΑΡΑΜΠΑΝΤΖΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *