Η οικειότητα και η επικοινωνία της την καθιστά υπεύθυνη για την αδράνεια των αρχών έναντι στην υφαρπαγή της περιουσίας αυτών των ανθρώπων

Με διπλωματική έπαρση και βαρύγδουπες δηλώσεις ξεκίνησε η θητεία της Αμερικανίδας πρέσβεως στην Αλβανία και με την ίδια να σπεύδει να δηλώσει εγγυήτρια της διαφάνειας. Ωστόσο με τα νυν δεδομένα, φαίνεται πως πλησιάζει αρκετά τους λεγόμενους ολιγάρχες των παράκτιων περιοχών της χώρας.

Μόλις μια μέρα πριν την επίσκεψή της στους Δρυμάδες Χιμάρας, αλβανική εφημερίδα μέσω άρθρου της, έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό τον παράνομο τρόπο με τον οποίο ο επιχειρηματίας Samir Mane, απέκτησε τη γη στην περιοχή της Χιμάρας για να ανεγείρει το θέρετρο “Green Coast”, διενεργώντας ταυτόχρονα ένα οικολογικό έγκλημα στην περιοχή, όπως αναφέρει η .himara.gr

Ενώ η Αμερικανίδα πρέσβης, επέλεξε να αναπαυθεί ακριβώς σε αυτό το θέρετρο, μια ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση της όλης υπόθεσης, ενώ το όχημά της εθεάθη στη βίλα 4 του εν λόγω θέρετρου.

Εν τέλει, η Αμερικανίδα διπλωμάτης δεν έχει αντιδράσει σε όσα αναφέρονται για την ίδια και την επιλογή του συγκεκριμένου προορισμού.

Η οικειότητα και η επικοινωνία της με τους “καρχαρίες” και τους καταπατητές της γης των ντόπιων κατοίκων στη Χιμάρα, φαίνεται πως την καθιστά υπεύθυνη για την αδράνεια των αρχών έναντι στην υφαρπαγή της περιουσίας αυτών των ανθρώπων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *