Στο πλαίσιο της ενότητας των πατριωτικών δημοκρατικών δυνάμεων, που αποτελεί και απαίτηση και ζητούμενο, προς τον κοινό σκοπό της απελευθέρωσης της Πατρίδας μας από τα σύγχρονα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά δεσμά, η Πατριωτική Δημοκρατική Ένωση (ΠΑΔΕ) ανακοινώνει την ένταξη του πολιτικού φορέα «Πατριωτικός Σύνδεσμος» στους κόλπους της. Τα πολιτικά κόμματα Δημοκρατική Αναγέννηση, Ελεύθερη Πατρίδα και Πατριωτικός Σύνδεσμος αποφάσισαν να συνεργαστούν για κοινή κάθοδο στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.
Η απόφαση αυτή βασίζεται στην συμφωνία επί της κοινής Διακήρυξης, των βασικών προταγμάτων, καθώς και των σχετικών οργανωτικών δομών συνεργασίας.
Στις δύσκολες στιγμές που βρίσκεται η πατρίδα μας, επιβάλλεται όλοι οι Έλληνες πατριώτες να προκρίνουν την οδό της συνεργασίας και συνεννόησης.
Η Πατριωτική Δημοκρατική Ένωση και τα κόμματα που την αποτελούν προτρέπουν όλους τους πατριωτικούς φορείς, καθώς και φυσικά πρόσωπα που ανησυχούν για το μέλλον του τόπου, να πλαισιώσουν την ενωτική αυτή προσπάθεια.
Καλούμε όλες τις πατριωτικές δυνάμεις σε μία
ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ! Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ!
Οι εκπρόσωποι των Κομμάτων (αλφαβητικά)
Βασιλειάδης Νικόλαος – Ελεύθερη Πατρίδα
Μαλταμπές Ιωάννης – Πατριωτικός Σύνδεσμος
Παντούλας Θεόδωρος – Δημοκρατική Αναγέννηση
_______________________________________

Δνση: Ναυάρχου Νικοδήμου 2, ΤΚ 10557, Αθήνα
Τηλ. 2103314314 και 6936850112 – 6944305404 press@pdenosi.gr www.pdenosi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *