Πρόσκληση στην καλοκαιρινή γιορτή των Παιδικών Σταθμών Δήμου Αχαρνών
Τέσσερις μουσικές βραδιές αφιερωμένες στο Νέο Κύμα στο Πέτρινο
Καλοκαιρινή Γιορτή των ΚΑΠΗ Δήμου Αχαρνών 2026

Ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός, ο Αντιδήμαρχος Προσχολικής Αγωγής και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών Οδυσσέας Καμπόλης, το προσωπικό της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Παιδικής Φροντίδας και φυσικά τα παιδιά σας προσκαλούν στην ετήσια καλοκαιρινή γιορτή των Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών και του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) Δήμου Αχαρνών.
Παιδικό Φεστιβάλ: «ΓΛΥΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ»… έρχεται με τρέλα και παιχνίδι.
«Έλα κι εσύ να ζήσουμε μαζί ένα αξέχαστο καλοκαιρινό απόγευμα γεμάτο χαρά, παιχνίδι και δημιουργία!»
Παιχνίδια με νερό και άμμο, σαπουνόφουσκες, παιχνίδια με χρώματα, στόχους και αφρώδη, διαδρομές.
Τετάρτη 17 Ιουνίου 2026
Ώρα 19:30
Προαύλιος Χώρος Δημαρχιακού Μεγάρου Αχαρνών
…………….
Ο Δήμος Αχαρνών προσκαλεί τους συνδημότες μας σε ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι με τέσσερις βραδιές αφιερωμένες στο αγαπημένο ελληνικό Νέο Κύμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πέτρινο.
Μέσα από μελωδίες που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να ξαναζήσουν την ατμόσφαιρα των μπουάτ, να απολαύσουν το ποτό τους στα τραπεζάκια της αυλής και να θυμηθούν διαχρονικά τραγούδια και να ανακαλύψουν την ποιητική ευαισθησία που χαρακτήρισε ένα από τα σημαντικότερα μουσικά ρεύματα.
Οι βραδιές αυτές αποτελούν μια ευκαιρία να τιμήσουμε την πολιτιστική μας κληρονομιά και να μοιραστούμε τη διαχρονική ομορφιά των τραγουδιών που αγαπήθηκαν από γενιές ακροατών.
Σας περιμένουμε στο Πολιτιστικό Κέντρο Πέτρινο για τέσσερις ξεχωριστές βραδιές γεμάτες μνήμες, συναίσθημα και αυθεντικές μουσικές στιγμές
Τις βραδιές πλαισιώνουν οι αγαπημένοι ερμηνευτές Τάκης Κωνσταντακόπουλος, Μαριάννα Παπαγεωργίου και Νίκος Μπουρνέλης.
Τη μουσική επιμέλεια έχει ο μαέστρος Αντώνης Αμπαρτζάκης.
- Τετάρτη 10 Ιουνίου
- Πέμπτη 18 Ιουνίου
- Τετάρτη 24 Ιουνίου
- Δευτέρα 6 Ιουλίου
Ώρα έναρξης: 21:00
(Στον χώρο θα λειτουργεί κυλικείο)
Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αχαρνών «Πέτρινο» (Καποδιστρίου 6).
…………………….
Ο Δήμος Αχαρνών, η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Τρίτης Ηλικίας και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αναστάσιος Κατάρας σας προσκαλούν στην καλοκαιρινή γιορτή των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων την
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2026 και ώρα 20:00
Στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ δίπλα στο 2ο ΚΑΠΗ Αχαρνών (Άγιος Πέτρος)
Γλέντι με ζωντανή μουσική
Δωρεάν αναψυκτικά και κρασί για όλους
Δηλώσεις συμμετοχής: Σε όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου μας
