Οι εμβολιασμένοι σύντομα θα πεθαίνουν κατά εκατομμύρια από καρκίνο, σύμφωνα με τον Βρετανό βουλευτή Andrew Bridgen, ο οποίος αποκάλυψε ότι ένας ανώτερος υπουργός του υπουργικού συμβουλίου του είπε με λεπτομέρειες το σχέδιο των εμβολίων και πως αυτό θα επιφέρει μείωση του πληθυσμού μέσω των καρκίνων Turbo.

Σύμφωνα με τον Andrew Bridgen, το περιστατικό έλαβε χώρα στην αίθουσα τσαγιού στο Westminster Houses του Κοινοβουλίου, όπου ένας ανώτερος υπουργός (χωρίς να τον κατονομάζει), του είπε ότι θα πέθαινε “σύντομα από καρκίνο” επειδή παραπλανήθηκε και πήρε το εμβόλιο κατά τη διάρκεια του lockdown.

«Μπορείς να διαμαρτυρηθείς όσο θέλεις», είπε ο υπουργός στον Μπρίτζεν. «Δεν πειράζει. Αν είσαι εμβολιασμένος. Σύντομα θα πεθάνεις από καρκίνο».

Οι νέου τύπου καρκίνοι Turbo έχουν ήδη θερίσει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων

Η υποτιθέμη πανδημία Covid, είχε ως αποτέλεσμα την κυκλοφορία των εμβολίων mRNA, που προκάλεσε τον τραυματισμό, τον ακρωτηριασμό και τον θάνατο μεγάλου αριθμού ανθρώπων.

Γνωρίζουμε με βεβαιότητα πως η απαγορευμένη ουσία SV40 που παράγεται από ιό πιθήκων είναι η κύρια αιτία τους νέου τύπου «turbo καρκίνους». Τα εμβόλια γενικά, συμπεριλαμβανομένων αυτά του Covid19 περιέχουν πολλές τοξικές ουσίες όπως αλουμίνιο και άλλα βαρέα μέταλλα, τα οποία τα καθιστούν τοξικά για τον άνθρωπο. Υπάρχει όμως και μια ουσία που παράγεται από ιό πιθήκων που είναι απαγορευμένη από το νόμο, αλλά όπως πολύ καλά γνωρίζουμε οι εταιρίες Big Pharma είναι υπεράνω των νόμων.

Δείτε: Ποια είναι η απαγορευμένη ουσία SV40 που παράγεται απο ιό πιθήκων για τα εμβόλια και είναι η κύρια αιτία τους νέου τύπου «turbo καρκίνους».

Όλοι οι ειδικοί συμφωνούν σε ένα πράγμα, πως υπάρχει μια αινιγματική αύξηση του καρκίνου σε άτομα κάτω των 50 ετών, ο οποίος φαίνεται βιολογικά διαφορετικός από τους καρκίνους που γνώριζα έως τώρα.

Ο Άγγλος καθηγητής ογκολογίας Angus Dalgleish μιλώντας για το θέμα είπε: Βλέπω νέου τύπου καρκίνους που δεν θεραπεύονται με τις συμβατικές θεραπείες. Είναι γονιδιακές θεραπείες που προκαλούν «Turbo καρκίνους» δεν είναι εμβόλια, είπε αναφερομένος στα εμβόλια mRNA.

Δείτε ακόμα: Γιατροί για την Ηθική: Ο Εμβολιασμός κατά του COVID προκαλεί “turbo” καρκίνους (βίντεο)

anazitiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *