Τι είπε ο Αμερικανός ιστορικός και στοχαστής

Ο στρατιωτικός ειδικός σε θέματα ασφάλειας και ιστορικός  Βίκτορ Ντέιβις Χάνσον είπε ότι ο Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος κάποτε εξέφρασε την επιθυμία να υπηρετήσει και…  τρίτη θητεία  «στο υπόγειό μου με τον ιδρώτα μου» φαίνεται πως ελέγχει την πολιτική των ΗΠΑ όπως αναφέρει ο Χάνσον.

Ο Αμερικανός ειδικός έχει αξιόπιστο υπόβαθρο. Είναι ομότιμος καθηγητής Κλασικών Σπουδών στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στο Φρέσνο, και ανώτερος συνεργάτης στην Κλασική και Στρατιωτική Ιστορία στο Ινστιτούτο Χούβερ του Πανεπιστημίου Στάνφορντ. Είναι επίσης διάσημος αρθρογράφος της Tribune Media Services και διδάσκει μαθήματα στρατιωτικής ιστορίας και κλασικού πολιτισμού στο Hillsdale College.

Αναφερόμενος ως «ο μεγαλύτερος στοχαστής της Αμερικής», ο Χάνσον θεωρεί ότι ο Ομπάμα διευθύνει τις ΗΠΑ και ελέγχει τη σκιώδη κυβέρνηση από τα παρασκήνια με τον Τζο Μπάιντεν ως μαριονέτα.

«Ο Ομπάμα δεν μετακίνησε ποτέ τη χώρα τόσο αριστερά όσο ήθελε», είπε ο Χάνσον.

«Ήταν πολύ δειλός και ένιωθε ότι δεν ήταν ακόμη έτοιμος. Θα έβλαπτε την κληρονομιά του αν δεν επανεκλεγόταν», συνέχισε, προσθέτοντας, «Ήταν πολύ επικίνδυνο. Τώρα λοιπόν, με τον Τζο Μπάιντεν, ζει το όνειρό του».

Ο Ομπάμα είπε σε μια συνέντευξη του εν μέσω σοβαρού και αστείου ποιο θα ήταν το όνειρό του;

«Και έλεγα,«Ξέρεις τι, αν μπορούσα να κάνω μια ρύθμιση όπου είχα έναν, έναν frontman ή μια front woman, και να είχαν ένα ακουστικό μέσα, και εγώ να ήμουν ακριβώς στο υπόγειό μου και να  μπορούσα να υπαγορεύω  τις γραμμές, αλλά κάποιος άλλος να έκανε όλη την δουλειά, θα ήμουν μια χαρά με αυτό», είχε πει  στον Stephen Colbert το 2020. ν

Αυτό, όπως λέει ο Hanson, ο Ομπάμα «κάνει αυτή τη στιγμή».

«Οι Ομπάμα κυβερνούν τη χώρα.  Θέλουν τον Τζο Μπάιντεν επειδή είναι κατασκεύασμά τους», είπε ο Χάνσον.

«Είναι απλώς ένας άνθρωπος από χαρτόνι που τον έκοψαν και τον έραψαν όπως ήθελαν, και τον βάζουν να μετακινείται μια στο τόσο, αλλά μέσω αυτού  διοικούν τις ΗΠΑ», πρόσθεσε.

«Ο Ομπάμα είναι υπεύθυνος για τα σύνορα. Είναι υπεύθυνος για όλη την επιδημία του εγκλήματος. Αυτό ήθελε. Και ο Μπάιντεν ήταν πολύ χρήσιμος, σε αυτό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *