Με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την έναρξη της λειτουργίας της πισίνας αλλά και του νέου κλειστού γυμναστηρίου (μπαλόνι) στο Εθνικό Προπονητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού, εμφανίστηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας.

Προχωρώντας ένα βήμα παραπάνω ο κ. Βρούτσης ανακοίνωσε ότι σε λιγότερο από δύο μήνες και ειδικότερα από την 1η Απριλίου θα λειτουργήσει το νέο κλειστό γυμναστήριο (μπαλόνι) εντός του ΕΑΚ ως μόνιμη έδρα των Ομοσπονδιών Πάλης, Τζούντο και Πυγμαχίας.

Όσο για το φλέγον θέμα της επαναλειτουργίας της-ολυμπιακών διαστάσεων-πισίνας, η οποία είχε μείνει ανενεργή από το 2004, ανακοίνωσε ότι από την 1η Ιουνίου θα τεθεί ξανά σε λειτουργία! Επιπλέον ήδη προκηρύσσεται διαγωνισμός για την τοποθέτηση υψηλών προδιαγραφών ταρτάν, σύμφωνα με τις διεθνείς πιστοποιήσεις στο γήπεδο του στίβου.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Χωριού οι οποίες αλλάζουν και προσφέρουν μια ουσιαστική διέξοδο σε αθλητές, ομοσπονδίες αλλά και στη νέα γενιά και τους συνδημότες που επιλέγουν τον αθλητισμό και την υγεία, ως τρόπο ζωής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *