Οι αποκαλύψεις του εξέθεσαν την μέθοδο ηλεκτρονικής παρείσφρησης της CIA σε τηλέφωνα, εφαρμογές επικοινωνίας και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές

Σε 40 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο Joshua Schulte, πρώην προγραμματιστής λογισμικού της CIA, ο οποίος διέπραξε την μεγαλύτερη κλοπή μυστικών των ΗΠΑ στην ιστορία της CIA.

Οι αποκαλύψεις του εξέθεσαν την μέθοδο ηλεκτρονικής παρείσφρησης της CIA σε τηλέφωνα, εφαρμογές επικοινωνίας και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές επίσης!

Από το 2012 έως το 2016 ο Joshua Schulte εργάστηκε στο κέντρο πληροφοριών του κυβερνοχώρου. Υπέκλεψε χιλιάδες απόρρητα έγγραφα συνεργασίας της Ουάσιγκτον με τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες, παραβιάζοντας “Smart TV” για κατασκοπευτικούς σκοπούς! Μεταβίβασε αυτές τις πληροφορίες στο “WikiLeaks” για δημοσίευση.

Οι εισαγγελείς το έχουν χαρακτηρίσει ως ψηφιακό “Pearl Harbor” αποκαλώντας το, ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα κατασκοπείας στην αμερικανική ιστορία. Ο πρώην αναλυτής της CIA Larry Johnson αναφέρει ότι, όλα αυτά δείχνουν ότι οι θεμελειώδεις αρχές της Αμερικής βρίσκονται υπό απειλή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *