Σε τροχιά υλοποίησης έχει εισέλθει,πλέον, η ανακατασκευή και εξυγίανση του υδρευτικού δικτύου της ευρύτερης περιοχής της Βαρυμπόπης όπου ήδη έχουν κατασκευαστεί 1200 μέτρα από το σύνολο των 26 χιλιομέτρων που προβλέπεται να φτιαχτούν.

Κατά την επίσκεψή του , το πρωί της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου, ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Γιάννη Νίκα είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις εργασίες του εμβληματικού αυτού έργου με το οποίο ο Δήμος θα πετύχει την αδιάκοπη τροφοδοσία νερού, με προβλεπόμενες προδιαγραφές ποιότητας, με απαραίτητη πίεση που θα επιτρέπει την τροφοδοσία όλων των κατοικιών ακόμα και εκείνων σε μεγαλύτερο υψόμετρο.

Με αφορμή την επίσκεψή του στην περιοχή ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός δήλωσε:

«Υλοποιούμε ένα έργο μεγαλόπνοο, προϋπολογισμού 2.332.991 ευρώ, τη χρηματοδότηση του οποίου διεκδικήσαμε και εξασφαλίσαμε από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και που θα λύσει οριστικά τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν πολλά νοικοκυριά στην περιοχή, εξασφαλίζοντας υψηλών προδιαγραφών τροφοδοσία νερού. Ανάπτυξη με στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής, σε κάθε περιοχή, σε κάθε γειτονιά και για κάθε δημότη των Αχαρνών: Αυτό είναι το μεγάλο μας όραμα.».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *