σ.σ. Διώχνουν τα παιδιά μας και προσκαλούν αλλόθρησκους ανειδίκευτους εργάτες με τις πολυμελείς οικογένειές τους. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο νομιμοποιούν όλους τους λαθρομετανάστες, ενώ στους Έλληνες προωθούν την ομοφυλοφιλία, τις εκτρώσεις και πολεμούν την οικογένεια.

Αν δεν αντιδράσουμε ΧΘΕΣ, δεν θα αργήσει η ώρα που η ψυχή τούτης της ιερής Γης, οι Έλληνες, θα είναι μειοψηφία και η Ελλάδα μας θα έχει μετατραπεί σε εγκληματική βρωμοχαβούζα και παράδεισο οικονομικής εκμετάλλευσης δούλων. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ εργασία για όλους τους Έλληνες. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ Ελλάδα για τους Έλληνες. Αντιστεκόμαστε με όποιον τρόπο μπορούμε στα εντεταλμένα ανθελληνικά πολιτικά σκύβαλα τύπου Καιρίδη και Μητσοτάκη, που υπονομεύουν συστηματικά την Ελλάδα. ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΟΣΟ.

Πριν από δυόμιση μήνες η κυβέρνηση είχε υποχωρήσει υπό το βάρος των αντιδράσεων, αλλά φαίνεται ότι κάποιοι δε βάζουν μυαλό… Να τονίσουμε λοιπόν ότι η χορήγηση άδειας παραμονής σε παράνομους μετανάστες:
(α) δεν περιλαμβανόταν στο προεκλογικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, βάσει του οποίου ψηφίστηκε,
(β) επιβραβεύει τη λαθρομετανάστευση, δίνοντας κίνητρο σε πρόσθετους μετανάστες να έρθουν παράνομα στην Ελλάδα,
(γ) παρά τους αντίθετους ισχυρισμούς της κυβέρνησης, μπορεί σαφώς να χρησιμοποιηθεί ως απόδειξη νόμιμης διαμονής στην Ελλάδα στο πλαίσιο της διαδικασίας πολιτογράφησης, καθώς ο ισχύων νόμος απαιτεί επταετή νόμιμη διαμονή και με την άδεια θα αποδεικνύονται 3 χρόνια συν το χρόνο εργασίας,
(δ) ακυρώνει στην πράξη ορθές πρωτοβουλίες όπως η επέκταση του φράχτη του Έβρου.

Η επίμαχη τροπολογία πρέπει να αποσυρθεί ή να καταψηφιστεί. Αν απαιτούνται «χέρια» για αγροτικές εργασίες, ας γίνουν συμφωνίες με χώρες φιλικές προς την Ελλάδα (π.χ. Αίγυπτος, Ινδία) με καθορισμένο τρόπο υποδοχής και επιστροφής τους, αντί να νομιμοποιούνται λαθρομετανάστες από χώρες εχθρικές (π.χ. Πακιστάν). Και για να είμαστε σαφείς: κάποιες επιμέρους «γκέλες» μπορούν να φορτωθούν στους αρμόδιους υπουργούς, ειδικά αν ένας σχολιαστής έχει θετική προδιάθεση – αλλά η κατάθεση και υπερψήφιση μιας τροπολογίας στη Βουλή προϋποθέτει έγκριση του πρωθυπουργού, και η ευθύνη θα είναι πλέον δική του.

e-Amyna

ΣΧΟΛΙΟ
Για τις ευλογημένες αγροτικές εργασίες υπάρχουνε οι άνεργοι Έλληνες. Να εξυπηρετηθούνε ΠΡΩΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και μόνο μετά και εφόσον συνεχίσει να υπάρχει ζήτηση να έλθουν άνθρωποι ΑΠΟ ΦΙΛΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, υπό αυστηρές προϋποθέσεις και ΜΟΝΟ για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ διάστημα εργασίας, κατά την λήξη του οποίου οι άνθρωποι αυτοί θα πρέπει να επιστρέψουν στις πατρίδες τους.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *