Χάρης Δημούτσος

Πρωτίστως να ξεκαθαρίσουμε την σημασία δύο λέξεων.

«Και άλλαζαν την καθιερωμένη σημασία των λέξεων ώστε να ταιριάζει με τις πράξεις τους». (Θουκυδίδου ιστορίαι)

α) Παράνομος – παράτυπος: ο πρώτος παραβαίνει νόμο, ο δεύτερος τους τύπους. Κάποιος γελοίος, βλαμμένος*, πήγε στις 5/11/22 στο δείπνο που παρέθεσε η Ελληνική Προεδρία προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας. Αυτός ήταν παράτυπος, αλλά όχι παράνομος. Οι μετανάστες οι οποίοι έρχονται εκτός νομίμων διαδικασιών, είναι παρανόμως εισερχόμενοι, ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. Και βεβαίως αφού έρχονται λάθρα=κρυφά, είναι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ. Αν έρχονται δε μαζικά, τότε είναι ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ. Οι πολιτικοί δίνουν γραμμή και στα ΜΜΕ να εξωραΐζουν την παρανομία, ώστε η καταστροφή της κοινωνίας μας να γίνεται σιγά-σιγά αποδεκτή. Καθαρά μιθριδατισμός γιατί έτσι τους επιβάλλουν οι εντολοδόχοι τους της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

α) Δουλέμποροι – δουλεμπορικό: Γιατί; Μήπως οι επιβαίνοντες είναι δούλοι; Ασφαλώς και όχι. Είναι διακινητές λαθρομεταναστών. Δηλαδή λαθροδιακινητές, λαθρέμποροι, και το πλοίο λαθρεμπορικό.

Ο πρώην υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης, δήλωσε ότι «…η ευρωπαϊκή πολιτική στο μεταναστευτικό είναι αμφίσημη, δηλαδή από τη μία είναι εναντίον της παράνομης μετανάστευσης και προσπαθεί με πρωτοβουλίες να την περιορίσει από την άλλη, για να είμαστε  ρεαλιστές, ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ αυτούς που φθάνουν παράνομα. Αυτοί που τελικά φθάνουν παράνομα στην Ευρώπη, θα ζήσουν πολύ καλλίτερα από τους φίλους τους και τους συγγενείς τους που παραμένουν στις χώρες προέλευσης ή στις χώρες διέλευσης». Με την απίστευτη και σκανδαλωδώς προνομιακή περίθαλψη και τα τεράστια για αυτούς επιδόματα, στην ουσία τα κράτη τους προσκαλούν εμμέσως να έλθουν στην Ευρώπη. 

Αν ρίχνουμε τις ευθύνες μόνον σε αυτά τα παιδάκια τους λαθροδιακινητές, απλώς επικεντρώνουμε στο δένδρο και χάνουμε το δάσος. Όσον αφορά αυτήν την γελοιότητα του «εθνικού» πένθους, δεν χρειάζεται να επεκταθούμε γιατί την έχουν αποδομήσει πολλοί άλλοι. Τραγικό δυστύχημα, αλλά σε καμμιά περίπτωση εθνικό. Και αυτό υπάγεται στον εξωραϊσμό που αναφέραμε παραπάνω.

Τώρα τί ωθεί την Ευρώπη και μαζί και την Ελλάδα στην αυτοκαταστροφή, απαντά ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν, δηλώνοντας ότι «ότι το τελευταίο πρόγραμμα μετεγκατάστασης μεταναστών από την Ευρωπαϊκή Ένωση χρηματοδοτείται και ενορχηστρώνεται από τον γιο του Τζορτζ Σόρος, Άλεξ, ο οποίος είναι ριζοσπαστικότερος και επικινδυνέστερος από τον πατέρα του». Δηλαδή το εκτελεστικό όργανο των διεθνών κυβερνητών, οι Σόρος πατήρ και τώρα ο υιός, χρηματοδοτεί όλη αυτήν την επιχείρηση, για να αλλοιωθούν τα έθνη, να αμβλυνθεί η εθνική και η θρησκευτική συνείδησή τους, με σκοπό να επιτευχθεί ευκολότερα η παγκόσμια κυβέρνηση. Αυτή είναι η απάντηση στο πού βρίσκουν 5-7.000 € ο κάθε λαθρομετανάστης για να έλθει, που για να τα μαζέψουν πρέπει να εργάζονται 40 χρόνια. Δεν είναι δηλαδή   αυθόρμητος ξεσηκωμός δυστυχισμένων, αλλά ένα βρωμερό προγραμματισμένο σχέδιο. Αυτό δε, συμπίπτει με τις κατευθύνσεις από το κοράνι των μουσουλμάνων, το οποίο τους προτρέπει να μεταναστεύουν σε χώρες «απίστων», με σκοπό σιγά-σιγά να τους επιβάλλουν την σαρία. Γι’ αυτό βλέπουμε μεταναστεύσεις κατ’ εξοχήν του ισλάμ. Δεν πηγαίνουν σε χώρες ομόθρησκες, οι οποίες θα μπορούσαν οικονομικά, να τους φιλοξενήσουν άνετα. Ούτε βλέπουμε μεταναστεύσεις π.χ. από την Αιθιοπία, οι οποίοι υποφέρουν περισσότερο, αλλά είναι χριστιανοί. Αυτούς δεν τους θέλουμε γιατί δεν εξυπηρετούν τον σκοπό μας.

Άρα οι άμεσα υπεύθυνοι για τις χαμένες ζωές των λαθρομεταναστών κατά την διάρκεια της μεταβάσεώς τους στους τόπους προορισμού, είναι οι παγκόσμιοι εντολοδόχοι, με όργανά τους τους ηγέτες της Ευρώπης, τους οποίους έχουν ονομάσει κάποιοι «ένα τσούρμο ανοήτων». Από κοντά και οι Έλληνες πολιτικοί, πιστές μαριονέτες και υπάκουοι ραγιάδες. Τόσο ώστε ενερυθρίαστα θέτουν πρώτα το ΝΑΤΟϊκό και το ευρωπαϊκό συμφέρον και μετά το εθνικό. Δηλώνουν δε, ότι το μεγαλύτερό μας πρόβλημα, το δημογραφικό, θα λυθεί με την εισροή των λαθρομεταναστών. Η κορύφωση της εθνικής προδοσίας.

Για εκτελεστικό όργανο δε, έχουν εφεύρει τις ΜΚΟ και τις έχουν επιβάλλει στον κόσμο. Αυτές είναι η συνέχεια της CIA, η οποία παρενέμβαινε στο εσωτερικό των χωρών και κάνουν την ίδια δουλειά με άλλο τρόπο.

Αν λοιπόν η Ελλάδα και όλη η Ευρώπη ήθελαν να λύσουν το θέμα, θα σφράγιζαν τα σύνορα, και όσοι τα παραβίαζαν θα τους συνελάμβαναν και θα τους γυρνούσαν πίσω. Δεν θα είχαν κανένα δικαίωμα, κανένα επίδομα. Αυτοί θα έστελναν το μήνυμα στους συμπατριώτες τους, και έτσι οι λαθροδιακινητές δεν θα είχαν πλέον αντικείμενο.

Χάρης Δημούτσος – δημοσιογράφος

Διαχειριστής της ιστοσελίδας «dekeleianews.gr».

 

*συγγνώμη για τους χαρακτηρισμούς, αλλά θεωρούμε ότι ήταν προσβολή προς όλο το έθνος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *