Όσο κι αν φαντάζει απίστευτο, η Τουρκία, σύμφωνα με πληροφορίες, βομβάρδισε σήμερα την κουρδική πόλη Til Rifat που επίσης επλήγη από τον σεισμό. Επίσης, παρά το γεγονός ότι βρισκόταν στην περιοχή, ο (κατοχικός) τουρκικός στρατός, δεν προσέφερε ακόμη καμία βοήθεια στα θύματα!
Όλοι λυπούμαστε τα παιδιά και τους απλούς ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους κι υποφέρουν. Αλλά το τουρκικό κράτος που στήθηκε πάνω στο αίμα εκατομμυρίων ανθρώπων, είναι η ντροπή της Ανθρωπότητας. Κι επειδή τα κράτη δεν στήνονται από μόνα τους, είναι υπόλογος για τα διαχρονικά εγκλήματα εις βάρος εκατομμυρίων Χριστιανών και ο αδιόρθωτος τουρκικός λαός. Το επισημαίνω, διότι ορισμένοι αμπελοφιλοσοφούντες λένε ότι φταίει το κράτος και όχι ο απλός λαός, αλλά φυσικά δεν είναι έτσι. Τους ζήσαμε και τους γνωρίζουμε από την καλή κι από την ανάποδη. Είναι όλοι τους φανατικοί και στηρίζουν πάντοτε τις επεκτατικές και γενοκτονικές ενέργειες του κράτους τους.
Ειρήσθω εν παρόδω ότι η Τουρκία, με πρόσχημα την πάταξη της τρομοκρατίας, έχει εισβάλει τρεις φορές και κατέχει παρανόμως εδάφη της Συρίας. Είναι αυτά ακριβώς τα εδάφη της Συρίας που επλήγησαν από τον σεισμό και ουδείς σπεύδει να βοηθήσει αυτούς τους δύσμοιρους ανθρώπους που μετά τον εμφύλιο, μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή, τους έτυχε τώρα και αυτή η βιβλική καταστροφή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *