Είναι το ίδιος στέλεχος που είχε αποκαλύψει ότι η Pfizer μεταλλάσσει τον κορωνοϊό για να φτιάξει προληπτικά εμβόλια!

O Διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης της Pfizer, Τζόρντον Γουόκερ,  εμφανίζεται σε νέο βίντεο του Project Veritas να παραδέχεται ότι τα εμβόλια κατά της Covid-19 παρεμβαίνουν στον εμμηνορροϊκό κύκλο των γυναικών και στις γυναικείες ορμόνες.

 

 

Το στέλεχος της Pfizer εξέφρασε αργότερα την «ελπίδα» ότι η τεχνολογία mRNA δεν «παραμένει στο σώμα» και σημείωσε ότι τα τρυπήματα μπορεί να επηρεάζουν τις γυναικείες ορμόνες.

Σημειώνεται πως ο Γουόκερ ισχυρίζεται πως είπε ψέματα για να εντυπωσιάσει τον συνομιλητή του και δεν εννοούσε τίποτα από όσα κατεγράφησαν.

Φυσικά πρόκειται για αστεία δικαιολογία.

Όπως δήλωσε:

«Υπάρχει κάτι το μη φυσιολογικό σχετικά με τον  εμμηνορρυσιακό κύκλο, και θα πρέπει να το διερευνήσουμε στο εγγύς μέλλον,  διότι αυτό είναι λίγο ανησυχητικό, καθώς δεν θα έπρεπε να αλληλεπιδρά (το εμβόλιο) με τον υποθάλαμο, την βλεννογόνο και τους γεννητικούς αδένες, με τις ορμόνες δηλαδή που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ρύθμιση του εμμηνορρυσιακού κύκλου.

Και τα εμβόλια δεν θα έπρεπε να προκαλούν παρεμβολές με αυτά, και δεν ξέρουμε τι παίζει».

Είναι η δεύτερη ομολογία από το ίδιο στέλεχος της Pfizer μετά την παραδοχή του ότι η εταιρεία μεταλλάσσει κορωνοϊούς.

Ο Jordan Trishton Walker, ο διευθυντής έρευνας και ανάπτυξης, της Pfizer αποκάλυψε χωρίς να το γνωρίζει ότι η εταιρεία του μεταλλάσσει τον Covid για να δημιουργήσει νέα εμβόλια όπως απεικονίζεται σε μυστικά πλάνα που κυκλοφόρησε το Project Veritas.

 

Μιλά για προληπτικά εμβόλια που αναπτύσσονται μέσω της μετάλλαξης του ιού και της μόλυνσης πιθήκων, ενώ παρακαλεί τον δημοσιογράφο που τον ρωτάει να μην διαρρεύσει τις πληροφορίες σε κανέναν.

Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε για τον οποίο απαγορεύεται στις φαρμακευτικές εταιρείες να μεταλλάσσουν ιούς.

Όπως σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Εξετάζουμε, ξέρεις, το πώς ο ιός συνεχίζει να μεταλλάσσεται.

Αν το κάνουμε αυτό, υπάρχει ένας κίνδυνος, όπως μπορείς να φανταστείς Κανείς δεν θέλει μια φαρμακευτική εταιρεία να μεταλλάσσει γ@@@ένους ιούς!!!

Ίσως μπορέσουμε να δημιουργήσουμε καινούργιες εκδοχές των εμβολίων και άλλα παρόμοια».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *