Όπως είπε ο Γκέιτς, είναι από τις περισσότερο διεφθαρμένες κυβερνήσεις του κόσμου.

Εν μέσω της δίνης σκανδάλων και παραιτήσεων στην Ουκρανία, στη δημοσιότητα έρχεται βίντεο με πακτωλό χρημάτων – ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων – που έκρυβε πρώην αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας.

Μάλιστα, φέρεται ότι κατάφερε να αθωωθεί στο δικαστήριο, που του επέστρεψε πίσω το ποσό. Όλα αυτά, ενώ η Ουκρανία πολεμά κόντρα στη Ρωσία, με τις μάχες να συνεχίζονται εδώ και σχεδόν ένα έτος.

Το Nexta δημοσίευσε βίντεο, σύμφωνα με το οποίο ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας Oleksandr Myronyuk είχε κρυμμένα σε καναπέ σχεδόν ένα εκατομμύριο δολάρια σε μετρητά.

Το βίντεο φέρεται ότι είχε τραβηχθεί κατά τη διάρκεια της έρευνας τον περασμένο Αύγουστο, στον καναπέ του πρώην αναπληρωτή υπουργού Άμυνας της Ουκρανίας, κατηγορούμενου στην έρευνα για τις προμήθειες του Υπουργείου Άμυνας.

Ο Mironyuk φέρεται ότι προσκόμισε στο δικαστήριο ένα «έγγραφο» που έλεγε ότι τα χρήματα που βρέθηκαν στον καναπέ δεν ήταν δικά του, αλλά φέρεται να του τα δάνεισε μια 86χρονη κάτοικος του Χάρκοβο, η Eleonora Duminsh. Σύμφωνα με δημοσίευμα τoυ thestories, το δικαστήριο επέστρεψε τα κατασχεθέντα μετρητά του ενός εκατομμυρίου πίσω στον Mironyuk.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *