Κατά τα αποκαλυπτήρια των αγαλμάτων χθες – αγάλματα που ο καλλιτέχνης παραδέχεται ότι αποτελούν ωδή στην άμβλωση και η αείμνηστη, διαβόητα υπέρ των αμβλώσεων δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, Ruth Bader Ginsburg – υποστηρικτές της ζωής και άλλοι συντηρητικοί χρησιμοποίησαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να χαρακτηρίσουν τα μνημεία ως κακά.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ( LifeSiteNews ) — Ένα ζευγάρι αγάλματα που υπερασπίζονται τις αμβλώσεις έχουν στηθεί στη Νέα Υόρκη, αφήνοντας άναυδους τους υποστηρικτές της ζωής. 

Τα αγάλματα – ένα από τα οποία εκτίθεται στην οροφή του Εφετείου του Ανώτατου Δικαστηρίου της Πολιτείας και το άλλο στο κοντινό Madison Square Park – είναι και τα δύο φτιαγμένα από μπρούτζο και παρουσιάζουν απρεπώς ντυμένα θηλυκά πλάσματα με σχήμα κέρατος. πλεγμένα μαλλιά.

Αμέσως μετά τα αποκαλυπτήρια των αγαλμάτων χθες – αγάλματα που ο καλλιτέχνης παραδέχεται ότι αποτελούν ωδή στην άμβλωση και η αείμνηστη, διαβόητα υπέρ των αμβλώσεων δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, Ruth Bader Ginsburg – οι υπέρμαχοι της ζωής και άλλοι συντηρητικοί έκαναν χρήση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να χαρακτηρίσουν τα μνημεία ως κακά .

 

 

Παρευρέθηκε επίσης ο Αμερικανός Καθολικός συγγραφέας και podcaster, Δρ. Taylor Marshall, ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία ενός από τα αγάλματα και άφησε να εννοηθεί ότι ήταν μια ευθεία προσβολή προς τον Θεό.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που αγάλματα είτε φανερής είτε θεωρούμενης «δαιμονικής» φύσης προκαλούν οργή στην Αμερική.

Στην πραγματικότητα, στα τέλη του περασμένου έτους, ένα άλλο άγαλμα στήθηκε επίσης στη Νέα Υόρκη, αυτή τη φορά μπροστά από την έδρα των Ηνωμένων Εθνών, που θύμισε σε πολλούς το «Θηρίο της Αποκάλυψης» που περιγράφεται στην Καινή Διαθήκη της Βίβλου.

Ακόμη πιο σοκαριστικό ήταν το 2018, όταν Χριστιανοί στο Λιτλ Ροκ του Αρκάνσας διαμαρτυρήθηκαν μετά την τοποθέτηση ενός «γίγαντας» μνημείου του Μπαφομέτ – του πλάσματος μισός άνθρωπος, μισή κατσίκα που αντιπροσωπεύει τον διάβολο– τοποθετήθηκε μπροστά από το κτίριο της πολιτείας. 

https://www.lifesitenews.com/news/obviously-a-demon-creepy-pro-abortion-statue-placed-on-top-of-new-york-city-courthouse/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *