Ο Μπιλ Γκέιτς, ένας από τους πιο εξέχοντες οικονομικούς χορηγούς ανάπτυξης και παραγωγής εμβολίων, παραδέχτηκε ότι οι ενέσεις για τον COVID δεν προλαμβάνουν τις λοιμώξεις, δεν λειτουργούν ενάντια σε νέες παραλλαγές και επομένως δεν προστατεύουν επαρκώς τους ηλικιωμένους. 

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τη Δευτέρα που φιλοξενήθηκε από το Ινστιτούτο Lowy, μια αυστραλιανή ομάδα σκέψης, ο Γκέιτς είπε ότι «πρέπει επίσης να διορθώσουμε τα τρία προβλήματα με τα εμβόλια». 

«Τα τρέχοντα εμβόλια [COVID] δεν εμποδίζουν τη μόλυνση», είπε ο δισεκατομμυριούχος της Microsoft. «Δεν είναι ευρείες. Έτσι, όταν εμφανίζονται νέες παραλλαγές, χάνετε την προστασία και έχουν πολύ μικρή διάρκεια, ιδιαίτερα στα άτομα που έχουν σημασία, που είναι ηλικιωμένοι, και όλα αυτά μπορούν να διορθωθούν». 

Προφήτευσε ότι «μέσα, θα έλεγα, σε μια δεκαετία, θα έχουμε ένα σύνολο εργαλείων για τις αναπνευστικές πανδημίες που θα είναι εξαιρετικό». 

Ο Γκέιτς, καθώς και άλλοι υποστηρικτές των ενέσεων για τον COVID , όπως ο Δρ. Άντονι Φάουτσι , έχει παραδεχτεί προηγουμένως ότι τα εμβόλια του COVID «μόνο ελαφρώς μειώνουν» τη μετάδοση. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν άτομα με επιρροή που ισχυρίζονται ότι οι ενέσεις COVID σταματούν τη μετάδοση του ιού, όπως η καθηγήτρια του Χάρβαρντ Μισέλ Γουίλιαμς που πρόσφατα ισχυρίστηκε ψευδώς ότι οι βολές προστατεύουν «από τη μετάδοση» κατά τη διάρκεια συζήτησης στο πάνελ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF). Ο Williams δεν διορθώθηκε από τον συντονιστή ή κανέναν από τους άλλους συμμετέχοντες. 

Επιπλέον, ο δισεκατομμυριούχος ανέφερε έναν «αναστολέα» που «μπορείτε να εισπνεύσετε» που θα μπορούσε να αποτρέψει τους ανθρώπους από το να μολυνθούν με ορισμένους ιούς στο μέλλον. 

Ο Γκέιτς σχολίασε επίσης τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας και παραδέχτηκε παραδόξως ότι «η ουκρανική κυβέρνηση είναι μια από τις χειρότερες στον κόσμο, ξέρετε, διεφθαρμένη, που ελέγχεται από λίγους πλούσιους». 

«Είναι λοιπόν μια χώρα που έχει πολλές υποσχέσεις. Αλλά, ξέρετε, στο μεταξύ, ξέρετε, έχει καταστραφεί και, ξέρετε, κανείς δεν ξέρει πόσο καιρό θα συνεχιστεί αυτός ο πόλεμος», δήλωσε. 

Σε ένα άσκοπο σχόλιο, ο Γκέιτς ανέφερε ότι τα αναδυόμενα έθνη, όπως η Κίνα και η Ινδία «πρέπει να διαδραματίσουν ισχυρότερο ρόλο στην παγκόσμια διακυβέρνηση», αντί απλώς οι ΗΠΑ να πρωτοστατούν όπως έκαναν στο παρελθόν. Ο δισεκατομμυριούχος φαίνεται να παραδέχεται ότι φιλοδοξεί να έχει «παγκόσμια διακυβέρνηση», ενώ οι επικριτές της παγκοσμιοποίησης έχουν συχνά κατηγορηθεί ότι διαδίδουν «θεωρίες συνωμοσίας» όταν επισημαίνουν τον κίνδυνο μιας διαφαινόμενης παγκόσμιας κυβέρνησης. 

Ο ιδρυτής της Microsoft επέκρινε επίσης επανειλημμένα τις Ηνωμένες Πολιτείες που απορρόφησαν προσωρινά τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) το 2020, χωρίς να κατονομάσει τον τότε Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ που πήρε την απόφαση. Το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος χρηματοδότης στον ΠΟΥ μετά την κυβέρνηση των ΗΠΑ. 

Bill Gates admits COVID shots don’t prevent infection, protect vulnerable groups – LifeSite

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *