Ιατρικό μανιφέστο κατά των μαζικών εμβολιασμών

Ιατρική ομάδα αποτελούμενη από πέντε Σουηδούς γιατρούς, σε συνεργασία με τον Δρ Johan Eddebo, ερευνητή στην ψηφιοποίηση και τα ανθρώπινα δικαιώματα, προειδοποιούν για τα εμβόλια Covid, τα οποία χαρακτηρίζουν ως «προφανώς επικίνδυνα» και ότι θα πρέπει να υπάρξει «άμεση διακοπή» του μαζικού εμβολιασμού εν αναμονή «ενδελεχών ερευνών» για τις πραγματικές επιπτώσεις τους στην υγεία.

Συγκεκριμένα όπως λένε «Ο πραγματικός χαρακτήρας και το εύρος της βλάβης που προκλήθηκε από τους πρωτοφανείς μαζικούς εμβολιασμούς για τον COVID-19 μόλις τώρα αρχίζει να διαφαίνεται.

Κορυφαία επιστημονικά περιοδικά άρχισαν επιτέλους να δημοσιεύουν δεδομένα που επιβεβαιώνουν όσα έχει παρατηρήσει υπογείως η ερευνητική κοινότητα τα τελευταία δύο χρόνια, ειδικά σε σχέση με πολύπλοκα προβλήματα  καταστολής του ανοσοποιητικού .

Εμφανίζονται επίσης αριθμοί που αφορούν τόσο τις γεννήσεις όσο και την θνησιμότητα.

Ο ΠΟΥ  υποστηρίζει  ότι παγκοσμίως, 10.000 άνθρωποι εξακολουθούν να πεθαίνουν εξαιτίας του Covid κάθε μέρα, ένας απίθανος αριθμός θανάτων πάνω από δέκα φορές μεγαλύτερος από τον μέσο όρο της γρίπης. Επαναλαμβάνει την επείγουσα ανάγκη για εμβολιασμούς, ιδίως υπό το φως της επαναλειτουργίας της Κίνας και των υποτιθέμενων παραποιημένων δεδομένων για την θνησιμότητα και τις λοιμώξεις.

 

Η ΕΕ έχει μάλιστα  συγκαλέσει έκτακτη σύνοδο κορυφής  υπό το φως του υποτιθέμενου κινεζικού «χάους Covid» που «θυμάται πώς ξεκίνησαν όλα στην Γουχάν, πριν από τρία χρόνια».

Στην Σουηδία, ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικών Υποθέσεων είπε ότι  δεν μπορεί να αποκλείσει νέους περιορισμούς και δηλώνει ότι όλοι πρέπει να λαμβάνουν «τις τρεις δόσεις τους», αφού «μόνο» το 85% του πληθυσμού είναι «πλήρης εμβολιασμένο».

Το ότι μια τόσο εκτεταμένη κάλυψη εμβολίου δεν έχει αποφέρει καλύτερα αποτελέσματα μετά από σχεδόν δύο χρόνια είναι ένα αξιοσημείωτο γεγονός. Ακόμη περισσότερο υπό το πρίσμα ορισμένων ατόμων που λαμβάνουν τέσσερις ή περισσότερες επαναλαμβανόμενες εκθέσεις στο ίδιο αντιγόνο εμβολίου, αλλά εξακολουθούν να προσβάλλονται από την ασθένεια κατά της οποίας υποτίθεται ότι έχουν ανοσοποιηθεί.

Ταυτόχρονα, αφθονούν ακόμη πιο δυσοίωνα προειδοποιητικά σημάδια.

Ένα τέτοιο προειδοποιητικό σημάδι είναι το γεγονός ότι η μέση θνησιμότητα σε πολλές δυτικές πολιτείες εξακολουθεί να βρίσκεται σε αξιοσημείωτα υψηλό επίπεδο, παρά τις άμεσες επιπτώσεις του κορωνοϊού που είναι οριακές για περισσότερο από ένα χρόνοΤα στοιχεία από το EuroMOMO  υποδεικνύουν μια αξιοσημείωτη υπερβολική θνησιμότητα στην ΕΕ για όλο το 2022 και το Γερμανικό Γραφείο Στατιστικής  αναφέρει  ότι η θνησιμότητα της χώρας τον Οκτώβριο ήταν πάνω από 19% σε σχέση με την διάμεση τιμή των προηγούμενων ετών.

Μήπως αυτό οφείλεται στον Covid, όπως φαίνεται να δείχνει ο αριθμός «10.000 ανά ημέρα» του ΠΟΥ;

Το φταίξιμο βαρύνει το « Long Covid » καθώς και τις τακτικές οξείες λοιμώξεις, αλλά σύμφωνα με τα  στατιστικά στοιχεία EuroMOMO  και  Our World in Data  , ο μεγαλύτερος όγκος των υπερβολικών θανάτων στην Ευρώπη το 2022 στην πραγματικότητα δεν οφείλεται σε κλινικά εμφανείς λοιμώξεις από κορωνοϊό .

Επιπλέον, δεν θα πρέπει να έχουμε συνεχείς υπερβολικούς θανάτους από έναν αναπνευστικό ιό αυτού του είδους, μετά από τρία χρόνια παγκόσμιας έκθεσης, λόγω της αναπόφευκτης εδραίωσης της φυσικής ανοσίας.

Εάν μια τέτοια κατάσταση επιμείνει, η υποθετική σύνδεση με την καταστολή της ανοσίας που σχετίζεται με το εμβόλιο, η οποία μόλις τώρα ήρθε στο επίκεντρο, πρέπει να διερευνηθεί λεπτομερώς. 

Εάν,  όπως έχει υποστηριχθεί , οι εμβολιασμοί, και ειδικά τα ενισχυτικά, αλλάξουν το ανοσοποιητικό προφίλ των ληπτών, έτσι ώστε οι λοιμώξεις από Covid να γίνουν «ανεκτές» από το ανοσοποιητικό σύστημα, είναι πιθανό τα εμβολιασμένα άτομα να τείνουν προς μια κατάσταση μακροπρόθεσμων επαναλαμβανόμενων λοιμώξεων που δεν εκκαθαρίζονται και δεν παρουσιάζουν εμφανή συμπτώματα, ενώ εξακολουθούν να προάγουν συστηματική βλάβη. 

Η  βιβλιογραφία δείχνει τώρα   μια «εναλλαγή κατηγορίας» από τα αντισώματα που λειτουργούν προς την απομάκρυνση του ιού από το σύστημά μας, σε μια κατηγορία αντισωμάτων που σκοπό έχουν να μας απευαισθητοποιήσουν στα ερεθιστικά και αλλεργιογόνα.

Το καθαρό αποτέλεσμα είναι ότι η φλεγμονώδης απόκριση στην μόλυνση από Covid ρυθμίζεται προς τα κάτω (μειώνεται). Αυτό σημαίνει ότι οι πλήρεις λοιμώξεις θα εμφανιστούν με πιο ήπια συμπτώματα και ότι δεν θα εξαλειφθούν τόσο αποτελεσματικά (εν μέρει επειδή ο πυρετός και η φλεγμονή είναι απαραίτητα για να απαλλαγεί το σώμα σας από ένα παθογόνο).

Το ότι αυτές οι εξελίξεις από μόνες τους δεν αποτελούν αιτία για την άμεση διακοπή των μαζικών εμβολιασμών είναι απορίας άξιο.

Υπάρχει φυσικά μια άλλη, και πιο γνωστή, πιθανή μερική εξήγηση της εκπληκτικής υπερβολικής θνησιμότηταςΈχουμε ενδείξεις διαταραχών πήξης που συνδέονται με τα εμβόλια Covid, εμφανείς σε μια  νέα μεγάλη σκανδιναβική μελέτη , ενώ επαναλαμβανόμενες μελέτες δείχνουν μια σαφή συσχέτιση μεταξύ καρδιακής νόσου και εμβολιασμού Covid (βλ.  Le Vu  et al. ,  Karlstad  et al.  και  Patone  et al. ).

Μια πρόσφατα δημοσιευμένη  μελέτη στην Ταϊλάνδη έδειξε  επίσης ότι σχεδόν το ένα τρίτο των εμβολιασμένων νέων που εγγράφηκαν εμφάνισαν καρδιαγγειακές εκδηλώσεις και μια ακόμη αδημοσίευτη  ελβετική μελέτη  υποδηλώνει ότι έως και το 3% όλων των εμβολιασμένων εμφανίζουν βλάβη του καρδιακού μυός.

Και όπως αναφέρθηκε παραπάνω, βλέπουμε επίσης σήματα που σχετίζονται με διαταραχές γονιμότητας που συνδέονται με τα εμβόλια Covid.

Μια  ισραηλινή μελέτη  δείχνει μειωμένη κινητικότητα και συγκεντρώσεις σπέρματος μετά τον εμβολιασμό τόσο με Pfizer όσο και με Moderna. Η επιτροπή ασφάλειας του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων  έχει επίσης επιβεβαιώσει  ότι τα εμβόλια μπορεί να προκαλέσουν διαταραχές της εμμήνου ρύσεως και  οι μελέτες της ίδιας της Pfizer  δείχνουν ότι τα νανοσωματίδια λιπιδίων των εμβολίων mRNA συγκεντρώνονται στα αναπαραγωγικά όργανα.

Η υπόθεση ότι οι εμβολιασμοί κατά του COVID-19 επηρεάζουν την γονιμότητα υποστηρίζεται από μια σημαντική και άνευ προηγουμένου μείωση του ποσοστού γεννήσεων στη Σουηδία κατά τους πρώτους μήνες του 2022.  Σύμφωνα με Σουηδούς δημογράφους , η μείωση είναι «έκπληξη».

Υπάρχουν  παρόμοια δεδομένα  από πολλές άλλες δυτικές χώρες, και η συνέχιση των μαζικών εμβολιασμών για ομάδες χαμηλού κινδύνου, όπως παιδιά ή έγκυοι γυναίκες, είναι εντελώς ανεύθυνη – ειδικά επειδή οι εμβολιασμοί  κάνουν ελάχιστα ή καθόλου για να σταματήσουν την εξάπλωση  , όπως είχε αρχικά ειπωθεί και συχνά εξακολουθεί να διατηρείται ψευδώς.

Ελπίζει κανείς ότι η υπόθεση της μείωσης των ποσοστών γεννήσεων λόγω των εμβολιασμών μπορεί να παραποιηθεί μέσω μιας ενδελεχούς και ανεξάρτητης έρευνας το συντομότερο δυνατό. Τα νούμερα είναι πραγματικά ανησυχητικά.

Ωστόσο, το γεγονός ότι τα δεδομένα της Pfizer σχετικά με τις διαταραχές γονιμότητας είχαν αποκρυφτεί και έπρεπε να  ανακαλυφθούν μέσω ενός αιτήματος FOIA  είναι χαρακτηριστικό για την όλη κατάσταση.

Δεν υπάρχει σχεδόν καμία ανεξάρτητη δημόσια συζήτηση για αυτά τα θέματα και οι κρίσιμες προοπτικές καταστέλλονται ενεργά από τις μεγάλες ψηφιακές πλατφόρμες.

Οι δημόσιοι φύλακες, όπως ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων, χρηματοδοτούνται από την φαρμακευτική βιομηχανία και  συχνά βασίζουν τις συστάσεις τους  στις εσωτερικές μελέτες της Big Pharma. Η ανεξαρτησία των επιστημονικών και ακαδημαϊκών μας ιδρυμάτων απειλείται και βλέπουμε μια άσχημη κατάσταση μεταξύ της επιστημονικής έρευνας, των ιδιωτικών εταιρικών συμφερόντων και των πολιτικών και ιδεολογικών στόχων σε κάθε επίπεδο.

Πρόσφατες αποκαλύψεις  δείχνουν επίσης ότι οι ψηφιακές πλατφόρμες έχουν εργαστεί ενεργά για την καταστολή των κρίσιμων προοπτικών σχετικά με τις πολιτικές Covid και τους μαζικούς εμβολιασμούς. 

Το Facebook απέρριψε  περισσότερες από επτά εκατομμύρια αναρτήσεις  για να επηρεάσει την συζήτηση για τον Covid μόνο κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2020. Το YouTube απαγόρευσε τη δημοσίευση υλικού βίντεο που περιέχει κριτικές προοπτικές για τους εμβολιασμούς κατά του Covid. 

Τέτοιο περιεχόμενο  χαρακτηρίζεται «παραπληροφόρηση»   ανεξάρτητα από το αν υποστηρίζεται από σχετικά δεδομένα.

Αυτού του είδους τα μέτρα έχουν πολύ σοβαρές συνέπειες. Ο κεντρικός έλεγχος της ροής πληροφοριών από την ψηφιοποίηση δεν επηρεάζει μόνο την πολιτική σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, αλλά επηρεάζει επίσης τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να σχεδιαστεί και να εκτελεστεί η επιστημονική και δημοσιογραφική εργασία. Δημιουργεί δομές που καταστέλλουν αμέσως ετερόδοξες απόψεις και φιμώνει τις επικριτικές φωνές μέσω φόβου και έμμεσων διώξεων.

Johan Eddebo, Ph.D, ερευνητής στην ψηφιοποίηση και τα ανθρώπινα δικαιώματα

Sture Blomberg, MD, Ph.D, Αναπληρωτής Καθηγητής Αναισθησιολογίας και Εντατικής Θεραπείας και πρώην ανώτερος ιατρός

Ragnar Hultborn, ομότιμος καθηγητής, ειδικός στην ογκολογία

Sven Román, MD, Παιδοψυχίατρος και Εφήβων, από το 2015 Σύμβουλος Ψυχίατρος που εργάζεται στην Ψυχιατρική Παιδιών και Εφήβων σε όλη τη Σουηδία

Lilian Weiss, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ειδικευμένη στη χειρουργική

Nils Littorin, ειδικευόμενος στην ψυχιατρική, MD στην κλινική μικροβιολογία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *