Το πρώτο ουσιαστικό βήμα για την κατασκευή τεσσάρων νέων σύγχρονων σχολικών κτιρίων στην Ελευσίνα, την Πετρούπολη και τις Αχαρνές, έγινε σήμερα μετά την υπογραφή των συμβάσεων για τις σχετικές μελέτες ωρίμανσης, οι οποίες θα εκπονηθούν με χρηματοδότηση της Περιφέρειας, μέσω του ΠΕΠ Αττικής 2014-2020, με συνολικό προϋπολογισμό που ξεπερνά τα 500 χιλιάδες ευρώ.

Οι συμβάσεις υπεγράφησαν σήμερα από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.»  Θ. Γιάνναρη και τους εκπροσώπους των αναδόχων στα γραφεία της ΚΤΥΠ ΑΕ, παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και των Δημάρχων Ελευσίνας Α. Οικονόμου, Πετρούπολης Σ. Βλάχου και Αχαρνών Σ. Βρεττού.  

Στην Ανατολική Αττική θα εκπονηθούν μελέτες για το 35ο Νηπιαγωγείο Αχαρνών συνολικού προϋπολογισμού δημοπράτησης 142.000€.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός δήλωσε:

Αισθάνομαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που με τη σημερινή υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης με τις Κτιριακές Υποδομές (ΚΤΥΠ) και την Περιφέρεια Αττικής δρομολογείται η μελέτη για την κατασκευή του 35ου Νηπιαγωγείου.
Είναι η πρώτη φορά που κατασκευάζονται τόσες πολλές σχολικές μονάδες, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες της περιοχής μας. Αξίζουν πολλά

συγχαρητήρια στους ανθρώπους της ΚΤΥΠ αλλά και στον Περιφερειάρχη ο οποίος εξασφάλισε τους πόρους της χρηματοδότησης αυτών των τόσο σημαντικών έργων. Τους ευχαριστώ για την άριστη συνεργασία που θα συνεχισθεί με πολλά έργα στο μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *