Συνεργάζεται με την ελληνική διασπορά, η οποία κινδυνεύει από τα όπλα που στέλνει ο Μητσοτάκης…
Ο ανταποκριτής, Θανάσης Αυγερινός, συνάντησε την νέα πρύτανη και καθηγητές του Κρατικού Πανεπιστημίου της Μαριόπουλης που ακολουθεί πλέον το ρωσικό πρόγραμμα σπουδών ως ΑΕΙ της λεγόμενης «Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ»!

Η φωνή τους “κομμένη” για τα περισσότερα ελληνικά ΜΜΕ, που δήθεν αγωνιούν για την τύχη των ομογενών, όπως σχολιάζει.

Στο βίντεο, η πρύτανης του πανεπιστημίου, η οποία αναφέρει πως συνεργάζεται με ολόκληρη την Ελληνική διασπορά στέλνει μήνυμα στην Ελληνική κυβέρνηση να στείλει βιβλία και όχι όπλα που σκοτώνουν Έλληνες!

Δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Το όνομα μου είναι Fedorova Yuliya του Gennady και είμαι πρύτανης της σχολής ξένων γλωσσών του Κρατικού Πανεπιστημίου της Μαριούπολης.

Θέλω να αναφέρω, ότι ζούμε ακόμα εδώ στην Μαριούπολη και συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να μελετούμε με τους φοιτητές μας. Ειδικά συνεχίζουμε να δουλεύουμε με την ελληνική διασπορά.

Συνεργαζόμαστε με Έλληνες συναδέλφους μας και ζητάμε μόνο ένα πράγμα. Ζητάμε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο να μην στείλει στην περιοχή μας,  όπλα! Ζητάμε να μας στείλετε βιβλία και δασκάλους. Οι στόχοι μας είναι να συνεχίσουμε να ζούμε και να σπουδάζουμε εδώ γιατί, οι μαθητές μας είναι ακόμα μαζί μας και θέλουν να ζήσουν με ασφάλεια και να παραμείνουν εδώ ως πολίτες της Μαριούπολης».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *