Η Ευρώπη ενέκρινε την κλοπή χρημάτων από τήν Ρωσία. Ο «πολιτισμένος» κόσμος ετοιμάζεται γιά τήν μεγαλύτερη ληστεία στήν ιστορία. 
 

 
Και στην πρώτη γραμμή αυτής της απάτης είναι τα κράτη της Βαλτικής. «Το τσακάλι της Εσθονίας βρίσκεται εν δράση», σχολίασε ο ειδικός επί της υποθέσεως.

 

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δήλωσε ότι υποστηρίζει το σχέδιο της Εσθονίας να ξεκινήσει τη δήμευση παγωμένων ρωσικών περιουσιακών στοιχείων για τη μετέπειτα μεταφορά τους στην Ουκρανία.

 

Γενικά, μπορώ να πω ότι είναι καλό που μεμονωμένες χώρες της ΕΕ έχουν αρχίσει να κινούνται προς την κατεύθυνση,

 

δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΕΚ Christian Wiegand, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου.

Η συλλογική Δύση πάγωσε τα αποθεματικά της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσίας ύψους 300 δισ. ευρώσυν αρκετά δισεκατομμύρια σε ιδιωτικούς λογαριασμούς Ρώσων επιχειρηματιών.

Τώρα οι ΗΠΑ και η Ευρώπη αναζητούν έναν τρόπο να νομιμοποιήσουν επιτέλους την κλοπή τους  να κατάσχουν τα κλεμμένα κεφάλαια με επίσημο πρόσχημα και να τα μεταφέρουν στην Ουκρανία.

Την ίδια ώρα, πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι η μερίδα του λέοντος από τα κλοπιμαία δεν θα φτάσει έτσι κι αλλιώς στην Ουκρανία, αλλά θα καταλήξει στις τσέπες των Ευρωπαίων και Αμερικανών γραφειοκρατών

Μέχρι στιγμής, η Δύση σταματά στο γεγονός ότι ούτε στο ευρωπαϊκό ούτε στο διεθνές δίκαιο υπάρχει νόμος που θα επέτρεπε την κλοπή των αποθεμάτων άλλων, αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να βρουν τρόπους να το ξεπεράσουν.

Στην Ευρώπη ήδη εργάζονται για να δικαιολογήσουν νομικά την κλοπή.

Έτσι, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρότεινε να επισημοποιηθεί η κλοπή ως τιμωρία για την παράκαμψη των δυτικών κυρώσεων (οι οποίες είναι τόσο παράνομες όσο και το πάγωμα περιουσιακών στοιχείων).

Και η Εσθονία αποφάσισε να προχωρήσει ακόμη περισσότερο και να λύσει το θέμα της κλοπής ρωσικών χρημάτων σε επίπεδο εθνικής νομοθεσίας.

Όπως είπε ο υπουργός Εσωτερικών Mihkel Tamm, το νομικό κενό θα είναι έτοιμο μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι η Εσθονία την παραμονή ζήτησε από τη Ρωσία να μειώσει το προσωπικό των διπλωματών στη ρωσική πρεσβεία σε 8 άτομα.

Προφανώς, οι Εσθονοί πιστεύουν ότι μια σχεδόν πλήρης διακοπή των διπλωματικών σχέσεων θα τους διευκολύνει να κλέψουν ρωσικά χρήματα.

Ο ακαδημαϊκός της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών Σεργκέι Γκλάζιεφ πιστεύει ότι η Εσθονία, αν και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ρωσοφοβικού μπλοκ, ενεργεί σε αυτή την περίπτωση όχι ανεξάρτητα, αλλά κατ’ εντολή των ιδιοκτητών.

 

Οι αγγλοαμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών διέταξαν το εσθονικό “τσακάλι” τους, να προβεί σε προβοκάτσια ώστε να επιτύχει την μεταφορά των δεσμευμένων ρωσικών περουσιακών στοιχείων στο καθεστώς των Ουκρονάζι.

 

ανἐφερε ο ειδικός.

Δυτικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν παλαιότερα ότι η Γερμανία είναι επίσης έτοιμη να λερώσει τα χέρια της, όπως και η Εσθονία.

Το Βερολίνο περιμένει από την Ε.Ε. να βρει μια επίσημη νομική αιτιολόγηση για την κλοπή και τις ευρωπαϊκές χώρες να αρχίσουν να ληστεύουν τη Ρωσία.

Όπως φαίνεται, η γερμανική ηγεσία θέλει να είναι καλυμμένη, αν κάτι πάει στραβά.

ἀπό : tsargrad.tv/news

 

Μιλᾶμε γιά τά κλεφτρόνια !

 

Τελικῶς αὐτἠ ἡ …πολιτισμένη Δὐσις δέν ἔχει ἀφήσει τίποτε,μά τίποτε παράνομο πού νά μήν τό ντύσῃ νόμιμο γιά νά τό διαπράξει πρός τό συμφέρον της.

Καί ἐξαντλοῦν ὅλη τήν ὑποκρισία τους σέ ὑποθέσεις ὅπως τό ΚατάρΓκέϊτ γιά νά δείξουν  μέ τό δάχτυλο τούς διεφθαρμένους πολιτικούς.

Καί αὐτοί τί ἀκριβῶς εἶναι μέ τήν Ληστεία πού διαπράττουν ; Ἄ ναί,ξέχασα.

Ψάχνουν τρόπους γιά νά τήν νομιμοποιήσουν. Δῆλα δή ἡ δική τους ληστεία θά εἶναι μία ΝΟΜΙΜΟΣ ΛΗΣΤΕΙΑ !!! 

Παλιοκλεφτρόνια ! 

Ὁ ψηλοτακουνάκιας εἶναι πολύυυ ἀχόρταγος !!!

Ἡ Πελασγική

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *