Η ανιδιοτελής αγάπη των παιδιών και η δύναμη της προσφοράς στο συνάνθρωπο πλημμύρισαν το Δημαρχείο των Αχαρνών, το πρωί της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου με την καθιερωμένη, ετήσια επίσκεψη των μαθητών των Μοντεσσοριανών Σχολείων.

Τα παιδιά του δημοτικού και γυμνασίου «Παιδαγωγική Πρωτοπορία», συνοδευόμενα από το διευθυντή Θανάση Ζαχόπουλο, παρέδωσαν στον Δήμαρχο Αχαρνών, Σπύρο Βρεττό δωροεπιταγές συνολικής αξίας 2.500 ευρώ προκειμένου να δοθούν σε ευπαθείς ομάδες της πόλης μας. Οι πενήντα (50) δωροεπιταγές των πενήντα (50) ευρώ που εξασφαλίστηκαν χάρη στη διοργάνωση του σχολικού, εορταστικού bazzaar  θα διατεθούν στους συνδημότες μας που τις έχουν ανάγκη, μέσω των κοινωνικών δομών του Δήμου Αχαρνών.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός δέχτηκε με μεγάλη συγκίνηση την προσφορά και ευχαρίστησε τους μαθητές για την πράξη τους που δίνει ένα μεγάλο μάθημα ανθρωπιάς σε όλους μας.
«Δέχθηκα γι’ άλλη μια χρονιά την επίσκεψη των μαθητών και του Διευθυντή των Μοντεσσοριανών σχολείων, οι οποίοι παρέδωσαν στον Δήμο 50 επιταγές για τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας, που θα διατεθούν μέσω των δομών της κοινωνικής υπηρεσίας μας. Μια πράξη αλληλεγγύης και ανθρωπιάς από τα παιδιά και ένα σπουδαίο παράδειγμα για εμάς τους μεγάλους. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και τους συγχαίρω για την εξαιρετική πρωτοβουλία», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *