Οι Αρχές θα κληθούν να διαπιστώσουν από πού προήλθε η σφαίρα και αν πρόκειται για άλλο ένα τυχαίο περιστατικό στην περιοχή

Προ εκπλήξεως βρέθηκε ένας κάτοικος στην περιοχή του Μενιδίου, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή αφού βρήκε μια αδέσποτη σφαίρα στο σαλόνι του σπιτιού του.

Ο Φίλιππος Ελευθεριάδης, που διαμένει στην περιοχή, απουσίαζε για τις ημέρες των εορτών και επέστρεψε στο σπίτι του το βράδυ της περασμένης Τρίτης (03/01).

Κατόπιν, ο ίδιος, το πρωί της επόμενης ημέρας, βρήκε μία σφαίρα στο σαλόνι του σπιτιού του, η οποία – ως φαίνεται – διαπέρασε διπλό τζάμι, τρύπησε έναν τοίχο και έπεσε στο πάτωμα. Ο κ. Ελευθεριάδης διευκρίνισε πως δεν έχει επαφές με Γύφτους, που κατοικούν στο Μενίδι ύστερα από σχετική ερώτηση.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στον ALPHA, ο κάτοικος του Μενιδίου που βρήκε τη σφαίρα, τόνισε: «Επέστρεψα το βράδυ της προηγούμενης Τρίτης και βρήκα τη σφαίρα. Επικοινώνησα με την Αστυνομία και μου είπαν να δώσω κατάθεση και να τους πάω τη σφαίρα».

Ο ίδιος, στη συνέχεια, εξέφρασε την πεποίθησή του πως πρόκειται για τυχαίο γεγονός και οι άγνωστοι «δεν σημάδευαν το σπίτι του». Ακόμα, ο Φίλιππος Ελευθεριάδης προτίθεται να πάει στην Αστυνομία και να παραδώσει τη σφαίρα.

Έτσι, λοιπόν, οι Αρχές θα κληθούν να διαπιστώσουν από πού προήλθε η σφαίρα και αν όντως πρόκειται για ακόμα ένα τυχαίο περιστατικό στην περιοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *