Η συμπαρουσιάστριά του είπε: καλά δεν είμαστε και γιατροί. Ναι, αλλά πολιτικοί και δημοσιογράφοι παριστάνουν αυτά τα χρόνια τους μεγάλους ερευνητές, είναι κατηγορηματικότατοι, επιθετικοί στους εμβολιοσκεπτικιστές, τους λοιδωρούν, τους απαξιούν, τους κυνηγούς μέχρι και τώρα με αρρωστημένη εμμονή. Το θέμα είναι καθαρά πολιτικό και έξω από την επιστήμη. Απλώς εκτελούν πιστά εντολές των παγκοσμιοποιητών και παρασέρνουν τον κόσμο τους πιστεύει.

Σε δημόσια αυτοκριτική και μετάνοια προχώρησε ο Γιώργος Παπαδάκης για την επιλογή του να εμβολιαστεί κατά του Covid-19 πέντε φορές για να καταλήξει στο τέλος να νοσηλευτεί σε μονάδα κορωνοϊού για 6 μέρες, γιατί ο ιός τον «χτύπησε» στο αναπνευστικό.

Χαρακτηριστικά μάλιστα αυτοφασκελώθηκε προκαλώντας και την αντίδραση της συμπαρουσιάστριας του Μαρίας Αναστασοπούλου (υποτίθεται για την πράξη του αυτοφασκελώματος αλλά στην πραγματικότητα γιατί όλοι οι δημοσιογράφοι έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα για την στάση που τήρησαν στο να καταπιεστούν οι μάζες να εμβολιαστούν με πειραματικά σκευάσματα).

Είπε πως τώρα λένε «πως δεν ξέρουμε πόσο αποτελεσματικά ήταν τα φάρμακα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού».

«Τα φάρμακα ή τα εμβόλια», ρώτησε η συμπαρουσιάστριά του, Μαρία Αναστασοπούλου.

«Αν μας πουν και για τα εμβόλια, εγώ έκανα πέντε» και… αυτοφασκελώθηκε!

https://www.facebook.com/100005028009357/videos/704041444662665

Ο Γιώργος Παπαδάκης είχε διαγνωσθεί θετικός στον ιό και μάλιστα είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, καθώς είχε βαριά συμπτώματα.

Αναφέρθηκε μάλιστα, στην κατάσταση της υγείας του όταν είχε επιστρέψει: «Καλημέρα Ελλάδα! Ήρθε ο Λάζαρος, αναστήθηκε. Δεν θα πω τίποτα. Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία, που είμαι στο δεύτερο σπίτι μου. Χρόνια πολλά, να είστε γεροί και ευτυχισμένοι, υγεία πάνω από όλα. Υγεία, μετά από αυτό που πέρασα 18-19 μέρες. Μου έλειψε ο χώρος αυτός».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Μόνο χθες βγήκα έξω. Την Παρασκευή κάναμε την τελευταία εκπομπή, πριν τα Χριστούγεννα και το βράδυ της ημέρας εκείνης, βγήκα αρνητικός. Έκανα κατάχρηση από rapid test. Πρέπει να έκανα γύρω στα 50 rapid test όλες αυτές τις μέρες. Τη μύτη μου την έχω ξεχειλώσει».
Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος στην εκπομπή του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *