Μάλιστα λέει πως κινδύνεψε «να πάει φυλακή γι’ αυτό»

Σοκ προκαλεί βίντεο της Drag Queen που αυτοαποκαλείται Raw Bee Candles η οποία διάβασε το περίφημο παραμύθι στην εκδήλωση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και στο οποίο αναφέρει πως «πηδ@ει 15χρονα» και μάλιστα κινδύνεψε «να πάει φυλακή» γι’ αυτό.

Σημειώνεται ότι γονείς με τα παιδιά τους, αλλά και εκπρόσωποι κομμάτων, παρακολούθησαν την «εκδήλωση» που διοργανώθηκε από μια οργάνωση που αποκαλείται «Θεσσαλονικιώτικη περηφάνια» , τις οικογένειες «Ουράνιο Τόξο» και φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με drag queen, δηλαδή άνδρας ντυμένος ως γυναίκα, να διαβάζει «παραμύθι» σε παιδιά ηλικίας από 3 ως 13 ετών, στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα η εκδήλωση, αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει σε χώρο ιδιωτικού παιδικού σταθμού στην Καλαμαριά. Ωστόσο, λόγω της μεγάλης συμμετοχής(!) (σε drag queens άραγε;)  αλλά και αντιδράσεων, οι διοργανωτές άλλαξαν τον χώρο διεξαγωγής.

Τώρα στο εν λόγω βίντεο, η Drag Queen φέρεται να είναι σε νεότερη ηλικία και πριν την “μεταμόρφωση”, όπου όχι μόνο παραδέχεται ότι πηδ@ει 15χρονα, αλλά “παραλίγο να πάει και φυλακή”.

Κι όχι μόνο δεν πήγε, αλλά εξελίχθηκε σε “Θεά” που την προσκυνούν τα πολύχρωμα κόμματα της Βουλής και μάλιστα βρίζουν και στοχοποιούν όσους εκφράζουν αντιρρήσεις, λέγοντας τους ότι είναι ακροδεξιοί και σε παραλήρημα μίσους.

Σημεία των καιρών θα έλεγε κάποιος. Δυστυχώς δεν άργησε να έρθει και στην Ελλάδα το φαινόμενο της αλληλεπίδρασης των ατόμων που αποκαλούνται ως «Βασίλισσες drag» με παιδιά, όπως έχουμε αναφέρει και εδώ.

Το φαινόμενο έχει πάρει διαστάσεις στις ΗΠΑ και φυσικά ως καλοί μιμητές ότι χείριστου υπάρχει στο εξωτερικό το φέραμε και στην Ελλάδα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *