BY TYLER DURDEN

Οι αριστεροί θα στόχευαν πράγματι μια εκκλησιαστική λειτουργία χριστιανικού σχολείου με ένα σεξουαλικό σόου με τραβεστί; Φυσικά και θα το έκαναν.

Οι μαθητές στο Grace Church High School του Μανχάταν λένε ότι έπρεπε να παρακολουθήσουν τις εκκλησιαστικές λειτουργίες της Τετάρτης στις 27 Απριλίου 2021, όταν τους υποδέχτηκαν με ένα αιφνιδιαστικό σόου αντικατάστασης με μια χορεύτρια drag queen με πορτοκαλί go-go μπότες που ονομάζεται “Brita Filter” (ο συμβολισμός του σκηνικού ονόματος είναι άγνωστος). Η εκδήλωση χρηματοδοτήθηκε από το “Spectrum”, τη λέσχη υποστήριξης ΛΟΑΤ του σχολείου και μέλη του διδακτικού προσωπικού του σχολείου.

Οι μαθητές ισχυρίζονται ότι αισθάνθηκαν πίεση για να συμμετάσχουν και έπρεπε να προσποιηθούν ότι τους άρεσε η εκδήλωση. Ορισμένα μέλη της λέσχης “Spectrum” χτύπησαν τους εφήβους στους ώμους και τους διέταξαν να σταθούν όρθιοι για την παράσταση, ενώ άλλοι μοίραζαν αυτοκόλλητα υπερηφάνειας και δήλωναν “Πάρε ένα ή είσαι ομοφοβικός”. Άλλα παιδιά συμμετείχαν στο σόου και άρχισαν να κάνουν twerking στο παρεκκλήσι.

Αφού τελείωσε ο χορός, η Brita μίλησε για το ότι είναι “πανσεξουαλική”.

Είπε ένας μαθητής: “Είναι αξιοσημείωτο ότι αυτό το άτομο αποκαλούσε συνεχώς τον εαυτό του υπέροχο και ταλαντούχο και όμορφο. Όχι μόνο μία ή δύο φορές, αλλά ξανά και ξανά αυτό το άτομο διαβεβαίωνε τον εαυτό του με αυτόν τον τρόπο…”.

Ο εγγενής ναρκισσισμός του κινήματος υπερηφάνειας παρατηρείται εύκολα.

Η ιστοσελίδα του σχολείου περιγράφει λεπτομερώς τα προγράμματα που σχετίζονται με την υπερηφάνεια και τις επιδόσεις της Brita Filter.

Πέρα από την προφανή προσβολή του χριστιανικού δόγματος, η τάση των σεξουαλικοποιημένων drag παραστάσεων για παιδιά που χρηματοδοτούνται από τα σχολεία έχει γίνει επιδημία. Πολυάριθμα σχολεία τον τελευταίο χρόνο έχουν συλληφθεί να φιλοξενούν κρυφά παραστάσεις drag queen χωρίς να ζητούν την άδεια των γονέων. Η ευρύτερη προβολή αυτών των εκδηλώσεων από τα μέσα ενημέρωσης αντιμετωπίστηκε με επιθέσεις από αριστερούς, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει ατζέντα σεξουαλικοποίησης στα σχολεία.

Το gaslighting ήταν ανεξέλεγκτο και ο στόχος πίσω από την τρανς κατήχηση και τα σχολικά drag shows παραδέχονται ανοιχτά: Πρόκειται για πολιτικό ακτιβισμό και κανονικοποίηση.

Στο TikTok, η Brita καυχήθηκε για την εκδήλωση:

“Πήγα κυριολεκτικά στην εκκλησία για να διδάξω τα παιδιά σήμερα… Ένα καθολικό λύκειο εδώ στη Νέα Υόρκη με προσκάλεσε στο Pride Chapel τους. Η ορατότητα έχει σημασία και είναι μεγάλη μου τιμή που είχα την ευκαιρία να σας μιλήσω για τη δουλειά μου ως LGBTQ+ Drag Queen Ακτιβίστρια”.

Τα σχολεία της Grace Church σχεδιάζουν να παρουσιάσουν τις εκδηλώσεις υπερηφάνειας και σε μικρότερα παιδιά του γυμνασίου, με μαθήματα για την “ιστορία της σημαίας υπερηφάνειας” και τι συμβολίζει.

zerohedge.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *