Περιήλθε σε γνώση μου ότι ο επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «Νέα Δύναμη» Αχαρνών, Παναγιώτης Γρηγοριάδης, εξέδωσε στις 09.05.2022 ένα Δελτίο Τύπου στο οποίο καταφέρεται τόσο κατά εμού, αλλά όσο και κατά προσώπου της οικογένειάς μου. 

Σε μια προσπάθεια άκαρπης λασπολογίας και στερούμενος επιχειρημάτων ή φοβούμενος τα έργα που έχει επιδείξει η παρούσα Δημοτική Αρχή και την αλματώδη πρόοδο που έχει ο Δήμος μας από το 2019 και εφεξής, ο κ. Γρηγοριάδης καταφέρθηκε και κατά προσώπου της στενής οικογενείας μου, παρακάμπτοντας κάθε ανεκτό όριο ηθικής.

Εγώ, υπό την ιδιότητα του Αντιδημάρχου και του αιρετού, είμαι πάντοτε στη διάθεση όχι μόνο οιουδήποτε δημοτικού συμβούλου ή/και επικεφαλής οιασδήποτε παράταξης, αλλά και στη διάθεση οιουδήποτε συμπολίτη – συνδημότη μου, για να ακούσω και να απαντήσω σε οιαδήποτε μορφής κριτική ή/και ερώτημα που αφορά στα πεπραγμένα μου ή και στις τυχόν παραλείψεις μου.

Μομφές, προσβλητικά σχόλια ή κενή λασπολογία της λογικής «πες πες, όλο και κάτι θα μείνει» αφορώντας τον ιδιωτικό βίο εμού και της οικογένειάς μου δεν θα γίνονται αποδεκτά από όπου και αν προέρχονται.

Είστε μεγαλύτερος εμού κ. Γρηγοριάδη και οφείλατε να γνωρίζετε ότι η οικογένεια είναι θεσμός ιερός και ουδείς έχει το δικαίωμα να στρέφεται κατά των μελών της οικογένειας οιουδήποτε, και δη αναιτίως, πολλώ δε μάλλον όταν δεν εντάσσεται στα πλαίσια της πολιτικής κριτικής, αλλά αποτελεί μια βάναυση προσβολή της προσωπικότητας.

Η υπόθεση έχει πάρει ήδη τη νομική οδό και ευελπιστώ κ. Γρηγοριάδη να καταλάβετε ότι οι πολιτικές αψιμαχίες δίδονται στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και όχι πίσω από ένα υπολογιστή.

Ως προς το σκέλος που αναφέρεστε στο πρόσωπό μου, υπό την ιδιότητά μου ως Αντιδημάρχου Οικονομικών, κ. Γρηγοριάδη, εσείς που τόσα χρόνια ασχολείστε με τα κοινά, μου προκαλεί τρομερή εντύπωση και εύλογα ερωτήματα πως αγνοείτε ότι ΟΛΑ τα οικονομικά στοιχεία του Δήμου Αχαρνών είναι ανηρτημένα και νομίμως δημοσιευμένα. Με θλίβει να ασχολείστε τόσα χρόνια με τα κοινά, ως ο ίδιος υπερτονίζετε σε κάθε σας δήλωση, και να μην γνωρίζετε ότι οι ισολογισμοί, οι προϋπολογισμοί και εν γένει τα οικονομικά στοιχεία του Δήμου Αχαρνών τελούν σε απόλυτη διαφάνεια και έχουν όλα αναρτηθεί. Ή μήπως το γνωρίζετε και προσπαθείτε ανεπιτυχώς να δημιουργήσετε πεπλανημένες εντυπώσεις;

‘Η μήπως επειδή τυγχάνει να είστε απών από τα Δημοτικά Συμβούλια και ιδία όταν κρίνονται τα οικονομικά ζητήματα του Δήμου δεν έχετε προλάβει να ενημερωθείτε; Αφού αγνοείτε βασικά ζητήματα, καλό θα ήταν να παρευρίσκεστε στα Δημοτικά Συμβούλια, όπου κρίνονται και αποφασίζονται καίρια ζητήματα του Δήμου μας, ώστε να ενημερωθείτε για το τι ακριβώς συμβαίνει στο Δήμο, όπου θέλετε να είστε υποψήφιος Δήμαρχος.

Μπορεί με το εν λόγω Δελτίο Τύπου να είχατε σκοπό την αυτοπροβολή σας και να παρουσιάσετε το βιογραφικό σας σημείωμα, πλην όμως, αναφορικά με τα ερωτήματα που θέτετε ως προς τα οικονομικά μου στοιχεία που άπτονται του ιδιωτικού μου βίου και πάλι οφείλατε να γνωρίζετε ότι όλα τα οικονομικά μου στοιχεία είναι νομίμως κατατεθειμένα στις αρμόδιες αρχές και λόγω της ιδιότητάς μου υποβάλλω ετησίως δήλωση περιουσιακής κατάστασης (Πόθεν Έσχες), ως ο νόμος ορίζει.

Τέλος, θα ήθελα να μου εξηγήσετε για ποιο λόγο αν ήμουν δημότης του Δήμου Περιστερίου, θα ήμουν άνεργος, κατά τα αναφερόμενά σας στο Δελτίο Τύπου σας. Πράγματι στο Δήμο Αχαρνών έχουμε πολλούς και εκλεκτούς επιστήμονες, ανθρώπους με τρομερή επαγγελματική ανέλιξη και πρόοδο, ανθρώπους εργατικούς και ανθρώπους της προόδου, αλλά δεν αντιλαμβάνονται για ποιο λόγο οι γεννημένοι και μεγαλωμένοι στο Δήμο Περιστερίου είναι είτε άνεργοι είτε φτωχοί συνταξιούχοι.

Κ. Γρηγοριάδη,

ο Δήμος μας θέλει ανθρώπους των πράξεων και όχι των λόγων, θέλει ανθρώπους να είναι νυχθημερόν δίπλα στις ανάγκες των συμπολιτών μας και όχι ανθρώπους που αναλώνουν τον άπλετο χρόνο τους κρυμμένοι πίσω από ένα υπολογιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *