ΑΝ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΡΕΤΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΡΕΤΤΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

Κύριε Μιχάλη Βρεττέ, το 2010 που κερδίσατε τις δημοτικές εκλογές υποσχόμενοι στους ψηφοφόρους σας την πλήρη διαφάνεια σε όλα τα οικονομικά και περιουσιακά στοιχεία της πόλης μας, εξαπατήσατε τους πολίτες που μέχρι σήμερα τους έχετε στο σκοτάδι.

Με περίσσιο θράσος απευθύνεστε στους πολίτες αναφερόμενος στις παθογένειες του παρελθόντος, στην λεηλασία των ταμείων του Δήμου αλλά και στις δανειακές υποχρεώσεις του, χωρίς καμμία απολύτως συναίσθηση πως  κυβερνάτε οι ίδιοι εδώ  και 12 χρόνια τον τόπο, με τον ίδιο τρόπο,  εξαλείφοντας κάθε ελπίδα προόδου και ανάπτυξης της πόλης.

Κύριε Βρεττέ, παράνομα αποκρύπτετε τα οικονομικά και περιουσιακά στοιχεία από τους πολίτες των Αχαρνών για να έχετε τη δυνατότητα να χρεώνετε όσα θέλετε και όπου θέλετε, όπως οι προκάτοχοί σας, να περνάτε πλουσιοπάροχα, εσείς και οι βολεμένοι σας υπερχρεώνοντας και υποθηκεύοντας ακόμα και των μέλλον των επόμενων γενιών.

Κύριε Βρεττέ, όσα ψέματα και να πείτε για εμένα, θα σας κερδίσω  με την αλήθεια για την οποία παλεύω εδώ και δέκα χρόνια και με τον αγώνα μου να πείσω τους πολίτες να ξεσηκωθούν και να αξιώσουν να βγουν όλα τα οικονομικά στο φως καθώς μόνο τότε θα καταλάβουν πόσο άσχημα έχουν μπλέξει και με ποιους έχουν να κάνουν.

Κύριε Βρεττέ, είναι νόμος της φύσης, πως το ψέμα το υπηρετούν οι πονηροί,  την αλήθεια την υπηρετούν οι έξυπνοι.

Στις δημοτικές εκλογές του 2014, στήσατε και παίξατε με τον χειρότερο τρόπο το βρώμικο παιχνίδι σας σε βάρος μου, ότι δήθεν «πούλησα» τις ψήφους  μου στην τότε παράταξή σας.  Για κακή σας τύχη όμως, ο τότε επικοινωνιολόγος σας που οργάνωσε όλη αυτή τη σκευωρία, έχοντας τύψεις μέσα του, ήρθε σε συγκέντρωση της παράταξής μου αποκαθιστώντας την αλήθεια και ζητώντας συγγνώμη για την συκοφαντία και την ηθική βλάβη που μου προκάλεσε, γεγονός το οποίο και είχαμε γνωστοποιήσει με Δελτίο Τύπου στις 15 Απριλίου του 2019 σε όλα τα  ΜΜΕ.  

Με τον ίδιο τρόπο, προσπαθείτε ξανά να στήσετε άλλο ένα βρώμικο παιχνίδι στην πλάτη μου, διαδίδοντας πως είμαι άνθρωπος της νύχτας και πως τα χρήματα που ξοδεύω πάνω από  δύο δεκαετίες σε ευεργεσίες στηρίζοντας ευπαθείς ομάδες του τόπου μας, προέρχονται από εκεί.

Σαν δημόσιο πρόσωπο, όταν υπάρχει μομφή προς το πρόσωπό μου, είμαι υποχρεωμένος τόσο θεσμικά όσο και ηθικά να καταθέσω  όλη τη σταδιοδρομία της κοινωνικής και επαγγελματικής μου δραστηριότητας στη διάθεση των πολιτών που μας εμπιστεύονται την τύχη της πόλης μας

-όπως και πράττω-

Από την ηλικία των 6,5 ετών ξεκίνησα να δουλεύω σαν λούστρος, όπως και όλα τα παιδιά που είχαν έρθει στην Ελλάδα από την Πρώην Σοβιετική Ένωση. Στα 16 μου χρόνια άνοιξα την πρώτη μου επιχείρηση και στα 18 μου κατάφερα να έχω τρεις επιχειρήσεις στον κλάδο της εστίασης. Στα 22 μου χρόνια ασχολήθηκα με τις κατασκευές οικοδομών και στα 25 μου ήμουν ένας επιτυχημένος κατασκευαστής οικοδομών και παράλληλα ανέπτυξα την κοινωνική μου δράση έχοντας την τύχη να βρίσκομαι δίπλα στον Ακαδημαϊκό,  Στρατή Καλογερόπουλο που ήταν Πρόεδρος του ΟΗΕ στην Ελλάδα και ο οποίος με τίμησε ως μέλος της Διοίκησης.

Στην ηλικία των 30 ετών, ήμουν ήδη μέτοχος στην κατασκευαστική εταιρία του κ. Βασιλειάδη και πλέον ήμουν ένας αρκετά επιτυχημένος και αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας καταφέρνοντας να γίνω Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνοαμερικανικής Φιλίας υπό την αιγίδα του Αρχιεπισκόπου Αμερικής, Ιακώβου και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του βρέθηκα να είμαι στον Λευκό Οίκο μαζί με τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής, τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο (ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ) και τον Ακαδημαϊκό  Στρατή Καλογερόπουλο σε μία πρωτοβουλία της ελληνικής κοινότητας της Αμερικής για την ονομασία των Σκοπίων.

Το 1992, κλήθηκα να βοηθήσω πολίτες στο δήμο Αχαρνών οι οποίοι ήταν σε απόγνωση, έχοντας στην πλάτη τους  υπέρογκα πρόστιμα αφού είχαν παραπλανηθεί χτίζοντας σπίτια εκτός σχεδίου και αναγκάζονταν  να υποκύπτουν σε κάθε λογής εκβιασμούς και ειδικά από το Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών.

Το 1996 κλήθηκα στο Α.Τ. Αχαρνών από συμπολίτες μου να βοηθήσω τρεις γυναίκες οι οποίες είχαν ξυλοκοπηθεί άγρια από αστυνομικούς και συγκρούστηκα με τον τότε υποδιοικητή και την παρέα του για να ξηλώσω το καρκίνωμα της ομάδας των αστυνομικών που χρηματίζονταν, εκβιάζοντας τους πολίτες και γι αυτό το λόγο δικάστηκα και μου επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών στην οποία μπορούσα να ασκήσω έφεση. Ωστόσο δεν το έπραξα και εξέτισα την ποινή μου στις φυλακές Τρικάλων επί πέντε μήνες ως ένδειξη διαμαρτυρίας καταφέρνοντας να «ξηλωθεί» το μισό ΑΤ Αχαρνών και να βρεθεί και Διοικητής του τότε Τμήματος στη φυλακή για χρηματισμό.

Στις δύο τετραετίες που υπηρέτησα ως αντινομάρχης, τίμησα και σεβάστηκα την εμπιστοσύνη των πολιτών και αγωνιζόμενος κατάφερα  να δοθούν λύσεις σε πολύ σοβαρά κοινωνικά  ζητήματα που αφορούσαν στην πόλη και στους πολίτες των Αχαρνών ενώ παράλληλα τα χρήματα από τη θέση του αντινομάρχη τα διέθετα σε φτωχές οικογένειες του τόπου μας μέσω εξαμελούς επιτροπής που είχε οριστεί από τους πολίτες.

Όσον αφορά στα δώδεκα  χρόνια που βρίσκομαι στο Δημοτικό Συμβούλιο ως αρχηγός παράταξης, από την πρώτη στιγμή ζητούσα και εξακολουθώ να ζητάω πρωτίστως να έχουν οι πολίτες των Αχαρνών ξεκάθαρη εικόνα της οικονομικής και περιουσιακής κατάστασης του Δήμου που είναι και το ζητούμενο της προόδου και της ανάπτυξης  και παράλληλα την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Κύριε αντιδήμαρχε, Μ. Βρεττέ, καταθέστε εσείς και ο πατέρας σας, στους πολίτες των Αχαρνών ως οφείλετε θεσμικά αλλά και ηθικά σαν δημόσιο πρόσωπο όλες τις επαγγελματικές και κοινωνικές σας δραστηριότητες που να δικαιολογούν την κοινωνική και οικονομική σας κατάσταση.

Παναγιώτης Γρηγοριάδης
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
«Νέα Δύναμη» Αχαρνών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *