ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ

Καταθέσαμε το παρακάτω κείμενο στο πρωτόκολλο του Δήμου Αχαρνών με αριθμό 24537 – 16/03/2022 για την κατασκευή στην περιοχή των Θρακομακεδόνων ενός

ΚΑΠΗ

Κύριε Δήμαρχε

Με την επιστολή που καταθέσαμε με αριθμό πρωτοκόλλου 161420-11/5/21 ζητούσαμε για το κτίριο πολλαπλών χρήσεων την αποπεράτωσή του. Μας απαντήσατε με την επιστολή σας με αριθμό πρωτοκόλλου 25897-8/7/21 και σας ευχαριστούμε.

Την ίδια επιστολή στείλαμε και στον Συνεταιρισμό Θρακομακεδόνων με αριθμό πρωτόκολλου 102-17/5/21 και ζητούσαμε 100,000 ευρώ από τον Συνεταιρισμό να μας διαθέσει για την κατασκευή αίθουσας προκάτ για την στέγαση του νέου ΚΑΠΗ.

 Ο δε Συνεταιρισμός με αριθμό πρωτοκόλλου 143-21/9/21 μας δήλωσε ότι μπορεί να διαθέσει 80.000 ευρώ.

 Σήμερα ο Συνεταιρισμός μας πρότεινε να αναλάβει την χρηματοδότηση για την κατασκευή του προκάτ κτιρίου. Αρκεί ο Δήμος να μας παραχωρήσει ένα οικόπεδο.

(ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ)

 Τα δε έξοδα της αδείας και της κατασκευής τα αναλαμβάνει ο Συνεταιρισμός.

Σας υπενθυμίζω πως μετά τον σεισμό του 1999 ο Ροταριανός Όμιλος Πάρνηθος, με πρόεδρο τον κ. Ανδρέα Παπαματθαίου, ενήργησε και προώθησε στον Διεθνή Ροταριανό Όμιλο για την χρηματοδότηση της κατασκευής ενός σύγχρονου βρεφονηπιακού σταθμού στον Δήμο Αχαρνών επί των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Γρηγορίου Ξενόπουλου. Ζητήθηκε και δόθηκε από τον Δήμο Αχαρνών ένα οικόπεδο επί του οποίου και κατασκευάστηκε ο σταθμός αυτός. Σημειώστε δε πως ο σταθμός αυτός ελέγχθηκε από το Διεθνές Ρόταρυ και κρίθηκε ως άκρος ικανοποιητικό έργο.       

Το κατάλληλο Οικοδομικό Τετράγωνο επί της πλατείας για το σκοπό αυτό είναι το Ο.Τ. 64 με συνολική έκταση 11.700 τ.μ. και έχει όρια την οδό Αριστοτέλους, την πλατεία και την οδό Αδριανουπόλεως. Δωρήθηκε στον Δήμο από τον Συνεταιρισμό.

ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΥΤΟ;

Συγχαίρουμε πάντως την Διοίκηση του Συνεταιρισμού για αυτή την προσπάθεια και εκφράζουμε την συμπαράστασή μας για τα όσα κακόβουλα εις βάρος της διαδίδουν κάποιοι.

Σας υπενθυμίζουμε πως το Δημοτικό Συμβούλιο έχει χαρακτηρίσει  το Ο.Τ. 64 ως χώρο Βρεφονηπιακών Σταθμών, περιφερειακού Ιατρείου και πρασίνου.

Προτείνουμε ο χώρος του Ιατρείου να χρησιμοποιηθεί ως αίθουσα ΚΑΠΗ.

ΑΥΓΕΡΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

augerikos1934@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *