Ο πατέρας του μικρού Μάριου από το Μενίδι, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών του δηλώσεων, ξέσπασε για ακόμα μια φορά, δηλώνοντας ότι, παρά το γεγονός ότι αποφασίστηκε να αποζημιωθεί η οικογένεια για την υπόθεση, η δικαιοσύνη, απέρριψε τις ενστάσεις του ελληνικού δημοσίου για δεύτερη φορά.

Οι οικονομικές υπηρεσίες του κράτους μπλόκαραν την αποζημίωση των 490.000 ευρώ που είχε επιδικαστεί να δοθεί στην οικογένεια, με τον πατέρα να σημειώνει ότι έφτασαν να προσβάλλουν τους ίδιους.

«Ειπώθηκε ότι τα χρήματα θα δοθούν για πλουτισμό του παθόντος. Είναι πολύ προσβλητικό και βγήκε από επίσημα χείλη, από ανθρώπους του νομικού συμβουλίου του κράτους. Είναι ντροπή», δηλώνει οργισμένος ο πατέρας.

«Ας είχα το παιδί μου και δεν θα ήθελα τίποτα άλλο», τονίζει συγκινημένος.

Για την υπόθεση παρενέβη και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος ζήτησε μαζί με τον υπουργό Οικονομικών, να σταματήσει αμέσως η αντιδικία της οικογένειας και του κράτους και να δοθεί η αποζημίωση.

Ο 11χρονος Μάριος Σουλούκος έχασε την ζωή του από αδέσποτη σφαίρα, ενώ βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου του, το καλοκαίρι του 2017. Παρούσα στην σκηνή ήταν η μητέρα του του παιδιού, που ήταν δασκάλα στο εν λόγω σχολείο, όπου γύρισε από φέτος και συνεχίζει να διδάσκει.

Ωστόσο, παρά το τραγικό γεγονός, οι αδέσποτες σφαίρες συνεχίζουν και πέφτουν στην περιοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *