Το 2014, ο Jacques Attali , ο εγκέφαλος πίσω από τη Μεγάλη Επαναφορά, «προέβλεψε» στη γαλλική τηλεόραση ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινούσε με την Ουκρανία. Την ίδια χρονιά, ο πρώην Γάλλος Πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, τον οποίο βοήθησε ο Αττάλι, προειδοποίησε ότι «θα προχωρήσουμε μαζί προς μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων και κανείς, και εννοώ κανείς, δεν θα μπορέσει να την αντιταχθεί». 

Τώρα, το 2022, βλέπουμε τον ομόλογό του, τον ηγέτη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Klaus Schwab, Jacques Attali και τις προβλέψεις του Nicolas Sarkozy να πραγματοποιούνται. Σήμερα, πολλά άλλα πρόσωπα υψηλού προφίλ προειδοποιούν ότι οι παγκοσμιοποιητές προσπαθούν να κλιμακώσουν τη σύγκρουση Ρωσίας και Ουκρανίας για να αποδυναμώσουν τα έθνη-κράτη και να ενισχύσουν την παγκόσμια διακυβέρνησή τους.

Αρχιεπίσκοπος Carlo Maria Viganò

Ο Αρχιεπίσκοπος Carlo Maria Viganò, πρώην καθολικός αποστολικός νούντσιο στις Ηνωμένες Πολιτείες, για τον οποίο  έχει γράψει  το RAIR Foundation USA, δημοσίευσε μια επιστολή κατηγορώντας το Deep State στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Οι ΗΠΑ και η Ευρώπη δεν πρέπει να περιθωριοποιήσουν τη Ρωσία, αλλά να σχηματίσουν μια συμμαχία για την επανέναρξη του εμπορίου και την αποκατάσταση του χριστιανικού πολιτισμού. Σύμφωνα με τον Vigano, αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να σωθεί ο κόσμος από το υπερανθρωπιστικό και το ιατροτεχνικό παγκοσμιοποιητικό τέρας:

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και τα ευρωπαϊκά κράτη δεν πρέπει να περιθωριοποιήσουν τη Ρωσία, αλλά να οικοδομήσουν μια συμμαχία μαζί της, όχι μόνο για να ξαναρχίσουν το εμπόριο για την ευημερία όλων, αλλά αντί για την ανοικοδόμηση ενός χριστιανικού πολιτισμού, ο οποίος θα είναι ο μόνος που θα μπορέσει να σώστε τον κόσμο από το υπερανθρώπινο και ιατροτεχνικό παγκοσμιοποιητικό τέρας». 

Ο Αρχιεπίσκοπος πιστεύει ότι ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει βρεθεί στη γωνία από ένα επιθετικό ΝΑΤΟ, το οποίο υποστηρίζεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η παγκοσμιοποιητική ελίτ προσπαθεί να κλιμακώσει τη σύγκρουση για τη δική της, εξηγεί ο Vigano:

«Αυτή είναι η παγίδα για τη Ρωσία εξίσου με την Ουκρανία, που χρησιμοποιεί και τα δύο για να επιτρέψει σε μια παγκοσμιοποιητική ελίτ να πραγματοποιήσει την εγκληματική της συνωμοσία».

Σύμφωνα με τον Vigano, ο πόλεμος είναι μέρος ενός σχεδίου για τη δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας τάξης. Ο Αρχιεπίσκοπος είπε ότι ο ΟΗΕ, το ΝΑΤΟ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) και δισεκατομμυριούχοι ολιγάρχες όπως ο Τζορτζ Σόρος και ο Μπιλ Γκέιτς συνωμοτούν για να βοηθήσουν στη δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Παρουσιάζει τον Ουκρανό Πρόεδρο Ζελένσκι ως μαριονέτα της ΕΕ, «ένα συμπαθητικό αουτσάιντερ που συνηθίζει να προκαλεί αντιρωσικά αισθήματα»,

Η εικόνα του Ζελένσκι είναι ένα τεχνητό προϊόν, μια διαμεσολαβητική μυθοπλασία, μια επιχείρηση χειραγώγησης της συναίνεσης που μπόρεσε ωστόσο να δημιουργήσει έναν πολιτικό χαρακτήρα στην ουκρανική συλλογική φαντασία και που στην πραγματικότητα, όχι στη μυθοπλασία, μπόρεσε να καταλάβει την εξουσία».

Ο Vigano λέει επίσης ότι οι Ουκρανοί «κρατούνται όμηροι» από το παγκοσμιοποιητικό ολοκληρωτικό καθεστώς και τους συμβουλεύει να μην ενταχθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αντίθετα, ο Αρχιεπίσκοπος προέτρεψε τα ευρωπαϊκά έθνη να αναζητήσουν την ανεξαρτησία τους βρίσκοντας για άλλη μια φορά «την κυριαρχία, την ταυτότητά τους, την πίστη τους. Η ψυχή τους.”

Η διαφωνία λογοκρίνεται

Στις λεγόμενες δημοκρατικές χώρες, η διαφωνία λογοκρίνεται. Ο Αρχιεπίσκοπος είπε ότι η πανδημία έχει επιδεινώσει αυτή τη δυναμική, προσθέτοντας ότι τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης «έλεγαν κατάφωρα ψέματα».

Οι άνθρωποι που αρνούνται να αποκαλέσουν τον Πούτιν «κατακτητή» ή «τύραννο» θα λάβουν την ίδια μεταχείριση με εκείνους που μίλησαν ενάντια στα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, εξηγεί ο Βιγκάνο.

Επέκρινε επίσης την έλλειψη κάλυψης των νεοναζιστικών ομάδων στην Ουκρανία που έχουν επιτεθεί σε ρωσόφωνους Ουκρανούς στο Ντόνετσκ και στο Λουχάνσκ. Όπως αναφέρθηκε στο Ίδρυμα RAIR ΗΠΑ, η Γερμανίδα δημοσιογράφος Alina Lipp μόλις χαρακτηρίστηκε «τρομοκράτης» από την ουκρανική κυβέρνηση επειδή υπονόμευσε τη Δυτική Αφήγηση σχετικά με τη ρωσική εισβολή.

Ο απόστρατος υποστράτηγος του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών Μάικλ Φλιν

Ο πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Μάικλ Φλιν επανέλαβε παρόμοια συναισθήματα με τον Αρχιεπίσκοπο Κάρλο Μαρία Βιγκάνο. Ο Φλιν πιστεύει ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει ανατρέψει την ισορροπία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης με την εισβολή στην Ουκρανία. 

Κατά τη διάρκεια ενός podcast στο Thrivetime Show , πρόσθεσε ότι δεν είναι απολογητής του Πούτιν, αλλά κατανοεί την υποκείμενη δυναμική στην Ουκρανία. Ο παγκοσμιοποιητής ηγέτης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab, δισεκατομμυριούχοι όπως ο Bill Gates και ο μελλοντολόγος Yuval Noah Harari, είναι δυσαρεστημένοι που ο Πούτιν έχει εισβάλει στην Ουκρανία. Αυτό που συμβαίνει τώρα στην Ευρώπη είναι μια ανισορροπία της παγκόσμιας τάξης όπως την οραματίζονται», είπε ο Flynn.

Αυτοί οι άνθρωποι, σύμφωνα με τον Flynn, είναι εξαιρετικά ευφυείς, έχουν πολλούς πόρους στη διάθεσή τους και έχουν χαράξει μια συγκεκριμένη στρατηγική για την ανάπτυξη του κόσμου. Ωστόσο, «ο Θεός και μια ψυχή δεν αποτελούν μέρος αυτής της στρατηγικής», είπε.

Οι παγκοσμιοποιητές και οι οργανώσεις τους στοχεύουν να αποδυναμώσουν την κυριαρχία των χωρών και να κάνουν τις οικονομικές τους δραστηριότητες ασταθείς, καθιστώντας εύκολη την υπονόμευση του εθνικού τους πολιτισμού.

Κατά ειρωνικό τρόπο, ο Βλαντιμίρ Πούτιν ήταν ένας από τους πιο ενεργούς ηγέτες του μεγαλύτερου παγκοσμιοποιητικού οργανισμού, του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF). Παρακολουθούσε με συνέπεια τις συναντήσεις τους στο Νταβός, έδωσε ομιλίες και ανέλαβε ηγετικό ρόλο στη διαμόρφωση της τροχιάς της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης.

Ο Πούτιν ίσως δεν συνειδητοποίησε ότι η ρωσική κυριαρχία δεν συνάδει με την παγκοσμιοποίηση. Είναι αμοιβαία ασυμβίβαστα.

Όταν ο Πούτιν δεν ήταν πλέον διατεθειμένος να παραδώσει τη χώρα του στους παγκοσμιοποιητές του WEF, τον αποκήρυξαν και έριξαν την υποστήριξή τους στον Ουκρανό Πρόεδρο Ζελένσκι.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως στο RAIR, σε αυτό το σημείο, η Ουκρανία έχει την υποστήριξη του Λευκού Οίκου του Τζο Μπάιντεν, του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ, της Silicon Valley, των Ηνωμένων Εθνών, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΝΑΤΟ, του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων των ΗΠΑ, της Αριστεράς Η Δυτική Κυβέρνηση και ο Τζορτζ Σόρος να κάνουν πόλεμο στη Ρωσία. Επομένως, το ερώτημα παραμένει, γιατί οι παγκοσμιοποιητές υποστηρίζουν την Ουκρανία; Η υποστήριξη από τον Σόρος, το WEF ή τους αριστερούς ηγέτες δεν έρχεται ποτέ χωρίς τίμημα ή απώτερο σκοπό.

rairfoundation.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *