Μετά το ταξίδι του υπουργού μετανάστευσης στο Πακιστάν και τις συναντήσεις που είχε εκεί τα μέλη της εδώ πακιστανικής κοινότητάς παρουσιάζονται με αναπτερωμένες ελπίδες για ικανοποίηση παγίων αιτημάτων που συμπεριλαμβάνουν την νομιμοποίηση και  την οικογενειακή επανένωση.

Στο μεταξύ και οι Πακιστανικές αρχές κάνουν λόγο για συμφωνίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη περί νομιμοποίησης μεταναστών.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της πακιστανικής κυβέρνησης:

«Στόχος της νέας πολιτικής θα είναι η παροχή βίζας για 5 χρόνια (εποχικοί μετανάστες). Κάθε χρόνο ο μετανάστης μπορεί να μείνει στην Ελλάδα για 9 μήνες και να περάσει τους υπόλοιπους στην πατρίδα του. Οι τρεις μεγάλοι στόχοι της πολιτικής είναι: (1) Έκδοση νέων θεωρήσεων μέσω νόμιμων διαύλων. (2) Νομιμοποίηση παράνομων μεταναστών (3) Εξάλειψη του λαθρεμπορίου και της παράνομης μετανάστευσης».

Τι σημαίνει «νομιμοποίηση παράνομων μεταναστών»; Θα νομιμοποιήσει η Ελλάδα, όσους εισήλθαν παράνομα στη χώρα μας; Μην ξεχνάμε πως όλοι οι Πακιστανοί, «μπήκαν» με παράνομο τρόπο στη χώρα μας! Επιπλέον ας μην ξεχνάμε πως μιλάμε για μια χώρα φίλη και σύμμαχο της Τουρκίας με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για την ασφάλεια μας…

Κ.Μπογδάνος: Εθνικό έγκλημα η συμφωνία με το Πακιστάν – Βόμβα στα θεμέλια της πατρίδας

Θέση απέναντι στην συμφωνία Ελλάδος – Πακιστάν – η οποία περιλαμβάνει επανένωση οικογενειών και άλλες διευκολύνσεις που αποτελούσαν πάγια αιτήματα της Πακιστανικής κοινότητας στην χώρα, έλαβε ο διαγραφείς από την ΝΔ βουλευτής Α περιφέρειας Αθηνών Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο Κ.Μπογδάνος που πρόσφατα κατά την συζήτηση για την πρόταση μομφής εναντίον της κυβέρνησης, είχε εξαπολύσει πυρά για την μεταστροφή της ΝΔ σε ένα κόμμα που δεν έχει σχέση με τις παραδοσιακές αξίες της δεξιάς, τώρα κάνει λόγο για «εθνικό έγκλημα και βόμβα στα θεμέλια της πατρίδας μας».

Συγκεκριμένα ο Κ.Μπογδάνος γράφει στο Twitter: Η συμφωνία με το Πακιστάν δεν είναι λογική, δεν είναι πατριωτική, δεν είναι δημοκρατική. Δεσμευθήκαμε να διώξουμε όσους παραβίασαν τα σύνορά μας, όχι να προσκαλέσουμε κι άλλους. Η δημιουργία μιας νέας ισλαμικής μειονότητας είναι εθνικό έγκλημα και βόμβα στα θεμέλια της πατρίδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *