Ο Μοχάμεντ Ταρίκ, 24 ετών, καταδικάστηκε για σεξουαλική επίθεση σε ένα τρίχρονο κορίτσι

Πρόσφυγας, 24 ετών, ο οποίος εργαζόταν μαζί με τα στρατεύματα των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν, καταδικάστηκε για σεξουαλική επίθεση σε κορίτσι 3 ετών, ενώ και οι δύο στεγαζόταν  στο Κουάντικο στην Αμερική, μετά από την εκκένωση στο Αφγανιστάν όταν ανέλαβαν οι Ταλιμπάν.

Ο Μοχάμεντ Ταρίκ, 24 ετών, καταδικάστηκε για σεξουαλική επίθεση σε ένα τρίχρονο κορίτσι Ο πρόσφυγας και το θύμα, που δεν έχουν συγγένεια, απομακρύνθηκαν και οι δύο από το Αφγανιστάν, όταν κυριάρχησαν οι Ταλιμπάν.

Η ομοσπονδιακό δικαστήριο άκουσε ότι η καταχρηστική σεξουαλική επαφή έλαβε χώρα στο στρατόπεδο Ουψούρ στο Κουάντικο  της Βιρτζίνια Ο Ταρίκ προσπάθησε να ισχυριστεί μέσω διερμηνέων ότι η συμπεριφορά του ήταν αποδεκτή στην κουλτούρα του. Θα μπορούσε να αντιμετωπίσει μέγιστη ποινή ισόβιας κάθειρξης όταν καταδικαστεί. 

Ένας Αφγανός πρόσφυγας καταδικάστηκε για σεξουαλική επίθεση σε τρίχρονο κοριτσάκι στη βάση Πεζοναυτών στο Κουάντικο μετά την εκκένωση του από το Αφγανιστάν. Το ομοσπονδιακό δικαστήριο των ΗΠΑ στην Αλεξάνδρεια την Παρασκευή έκρινε τον Μοχάμεντ Ταρίκ, 24 ετών, ένοχο για καταχρηστική σεξουαλική επαφή.

Ο Ταρίκ συνελήφθη τον Σεπτέμβριο στο στρατόπεδο Ουψούρ στο Κουάντικο, όταν οι πεζοναύτες τον παρατήρησαν να χαϊδεύει το κοριτσάκι, που δεν είχε σχέση μαζί του, πάνω από τα ρούχα της στα ιδιωτικά της μέρη. Τόσο η Tαρίκ, το θύμα όσο και η οικογένειά της είχαν πρόσφατα εκκενωθεί από το Αφγανιστάν και μεταφέρθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια της κατάληψης της χώρας από τους Ταλιμπάν. 

Οι προσπάθειες να αποσιωπηθούν οι δηλώσεις του απορρίφθηκαν από τον δικαστή. Ο Ταρίκ θα μπορούσε να αντιμετωπίσει μέγιστη ποινή ισόβιας κάθειρξης, αν και οι ποινές για ομοσπονδιακά εγκλήματα είναι συνήθως μικρότερες από τις μέγιστες ποινές. 

Αυτή η υπόθεση διερευνήθηκε από το Γραφείο Εκμετάλλευσης Παιδιών του FBI στην Ουάσιγκτον και μια Ομάδα Εμπορίας Ανθρώπων που αποτελείται από πράκτορες και ντετέκτιβ του FBI από τη βόρεια Βιρτζίνια και την Περιφέρεια της Κολούμπια.

Η ποινή θα ανακοινωθεί  στις 26 Απριλίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *