Τρομερές αποκαλύψεις έκανε ο παιδοψυχολόγος Dr. Mark McDonald, ο οποίος υποστήριξε ότι τα παιδιά που γεννήθηκαν από τον Ιανουάριο του 2020 και μετά απώλεσαν 20 βαθμούς του IQ, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό! 

Ο παιδοψυχολόγος επικαλείται μελέτη που δημοσιεύθηκε από το Πανεπιστήμιο Brown και έγινε σε 1000 παιδιά ηλικίας 0-5 ετών και στέκεται, μεταξύ άλλων, και στις επιπτώσεις που είχε η καθημερινή χρήση μάσκας στα παιδιά. 

Όσα αναφέρει: 

«Υπήρξε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε την τελευταία εβδομάδα από το Πανεπιστήμιο Brown που έγινε σε 1000 παιδιά ηλικίας 0-5 ετών που δείχνει ότι τα παιδιά που γεννήθηκαν από το Γενάρη του 2020 και μετά απώλεσαν 20 βαθμούς του IQ.

Για τα παιδιά που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας εν αντιθέσει με όσα γεννήθηκαν πριν είναι καταστροφική η σύγκριση! Η μελέτη δείχνει επίσης μια απώλεια γνωστικών ικανοτήτων των παιδιών της πανδημίας της τάξης 24% με τεστ αντικειμενικά που έγιναν όπως τεστ ευφυίας και τεστ εκτέλεσης λειτουργιών κλπ. Σε 18 μήνες βλέπουμε μια πτώση 24% της γνωστικής ικανότητας των παιδιών. Προκαλούμε κυριολεκτικά βλάβες στα μυαλά των παιδιών απομονώνοντάς τα, βάζοντάς τους μάσκα και στερώντας τους τις ψυχοκοινωνικές επαφές κι απαραίτητες αισθητηριοκινητικές με το περιβάλλον τους και με τους άλλους!».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *