Ως πάρα πολύ σοβαρή αξιολογείται η ευθεία αλβανική πρόκληση κατά της Ελλάδας, με σωρεία χαρτών και αφισών να τυλίγουν εξωτερικά το ίδιο το Προεδρικό Μέγαρο της Αλβανίας, ενός τεχνητού κράτους, ανύπαρκτου στην ιστορία, που δημιουργήθηκε για χατήρι της Ιταλίας, αποσπώντας αιώνια ελληνικά εδάφη (Βόρειος Ήπειρος), για να αποτελέσει προτεκτοράτο διεκδίκησης και κατάληψης της Ελλάδας…

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΙΛΙΡ ΜΕΤΑ

Την προκλητικότατη Έκθεση της Οργάνωσης “οι Ρίζες μας”, την επιθεώρησε ξεναγούμενος ο Αλβανός Πρόεδρος Ιλίρ Μέτα, που δεν πτοήθηκε όπως φαίνεται από το ασυνήθιστα γρήγορο ελληνικό διάβημα και απάντησε δια του εκπροσώπου του ότι δεν είναι υπόλογος σε καμμία ξένη Πρεσβεία, αλλά στον Αλβανικό λαό, προσυπογράφοντας έτσι επιδεικτικά κάθε πίνακα, χάρτη και αφίσα της Έκθεσης!

 Οι προκλήσεις της Έκθεσης αφορούν τις διεκδικήσεις ελληνικού εδάφουςδιεκδικήσεις και αυτής ακόμη της εθνότητας και της φορεσιάς – φουστανέλας των Ελλήνων, αλλά και την πλήρη διαστρέβλωση της ιστορίας και της πραγματικότητας, φθάνοντας στο σημείο να κατηγορούν την Ελλάδα για δήθεν “γενοκτονία” των δήθεν “Τσάμηδων”, όρος ανύπαρκτος, που φτιάχτηκε από τον ποταμό Θύαμη (Θυάμη – Τσάμη) της Θεσπρωτίας, γνωστό και ως Καλαμά, όπου οι τουρκεμένοι Αλβανοί τυραννούσαν στα χρόνια των Τούρκων και του Αλή Πασά τον Ορθόδοξο Ελληνισμό του πατρο-Κοσμά, συνεχίζοντας τα εγκλήματά τους και στα χρόνια της Ιταλικής – Γερμανικής Κατοχής 1941- 1944.

“ΑΛΒΑΝΙΚΗ” Η ΕΛΛΑΔΑ – “ΑΛΒΑΝΟΙ” ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

 Ένας από τους χάρτες της τεράστια αλβανικής πρόκλησης, παρουσιάζει ως “αλβανική” ολόκληρη σχεδόν την Ελλάδα, πλην Κρήτης και Θράκηςεπικαλούμενος αυθαίρετα κάποιον Έλληνα εκδότη Κωνσταντίνο Παγκάλη, ο οποίος, όπως αναγράφουν στο επάνω μέρος του χάρτη, είχε δήθεν πει ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι οι παλιοί Έλληνες, οι οποίοι τάχα τότε ήταν “Αλβανοί”! Δηλαδή με άλλα λόγια “η Ελλάδα είναι Αλβανική”

 Οι δηλώσεις αυτές υποτίθεται ότι είχαν γίνει στο ALTER και σε εκπομπή του ευαίσθητου μάλιστα Κώστα Χαρδαβέλα. Όπως φαίνεται όμως στο βίντεο της εκπομπής που παρουσίασε στο παρελθόν κάποια αλβανική ιστοσελίδα, πουθενά δεν προκύπτει να υποστήριξε τέτοιες ανιστόρητες ανοησίες ο Παγκάλης.

“ΙΛΛΥΡΙΚΗ” Η ΕΛΛΑΔΑ

Και με άλλους επίσης χάρτες, επίσημα εκτεθειμένους πάντα στα κιγκλιδώματα του Αλβανικού Προεδρικού Μεγάρου, επιχειρούν να περάσουν ότι  τάχα “η Ελλάδα ήταν Ιλλυρική”, επικαλούμενη και την τεράστια “Υπαρχία Ιλλυρικού” των Ρωμαίων, οι οποίοι, έχοντας δεχθεί στο παρελθόν ισχυρότατη εισβολή στην ίδια την Ιταλία από τον τρομερό Έλληνα Βασιλιά της Ηπείρου Πύρρο και τους Ηπειρώτες του, απέφυγαν να ονομάσουν την περιοχή με την αρχέγονη ελληνική ονομασία “Ήπειρος“, υιοθετώντας την λέξη “Ιλλυρικό” από το Ιλλυρία, καθώς η επαρχία επεκτείνονταν και πιο πάνω, στην περιοχή της Δαλματίας (Κροατία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Μαυροβούνιο).  Όλοι οι Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι οι λεγόμενοι Αλβανοί, που χωρίζονται κυρίως σε βόρειους Γκέγκηδες και σε νότιους εντελώς διαφορετικούς Τόσκηδες, δεν έχουν καμμία σχέση με την αρχαιότητα, δεν είναι Ιλλυριοίδεν έχουν στην γλώσσα τους καν θαλασσινούς όρους όπως οι παραθαλάσσιοι Ιλλυριοί, οι οποίοι είχαν νωρίς, επί Φιλίππου Β΄, εξελληνιστεί στις ανώτερες τάξεις τους και είχαν χαθεί εντελώς μετά την κατάκτησή τους από τους Ρωμαίους, εξαφανιζόμενοι έτσι από την ιστορία.

“ΑΛΒΑΝΙΚΗ” Η ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΄21

Οι δε Τόσκηδες θεωρούνται ελληνικής καταγωγής, με ελληνικά χαρακτηριστικά, οι οποίοι καταπιέστηκαν, αλώθηκαν εν μέρει ή εξισλαμίστηκαν κατά την Τουρκοκρατία και έπειτα εξαλβανίστηκαν από το τυραννικό κομμουνιστικό καθεστώς των Τυράννων! Στην ελληνική καταγωγή τους οφείλεται και το απομεινάρι φουστανέλας που έχουν διατηρήσει και με το οποίο οι διοργανωτές της Έκθεσης – Πρόσκλησης, προσπαθούν να πείσουν για το αντίθετο, ότι δηλαδή και η φουστανέλα είναι “αλβανική” και οι ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης που την φορούσαν! Ενώ είναι όπως όλοι γνωρίζουμε κληρονομιά και συνέχεια της αρχαίας ελληνικής και βυζαντινής στολής – χιτώνα, που δοξάστηκε στα πεδία των μαχών, από Φίλιππο και Αλέξανδρο, έως Βασίλειο Β΄, Ιωάννη Βατάτζη και Παλαιολόγο!

 Έτσι εξηγείται και η σχετικά πρόσφατη έκπληξη της γνωστής σταρ Ελένης Φουρέιρα που εξετάζοντας στο Ισραήλ το DNA της, διαπίστωσε ότι είναι ελληνικό κατά σχεδόν 70%! (δείτε και εδώ)  Επίσης, σε μελέτη του Ελβετικού Ινστιτούτου Γενετικής “iGENEA”  διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν 900.000 Έλληνες στην Αλβανία (δείτε αναλυτικά εδώ)! Δηλαδή το 1/3 των Αλβανών είναι όντως ελληνικής καταγωγής!

“ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ” ΤΩΝ “ΤΣΑΜΗΔΩΝ”

 Από την πολλαπλή αλβανική πρόκληση δεν θα μπορούσε φυσικά να απουσιάζει το “κερασάκι”, η περίφημη “Τσαμουριά” και οι λεγόμενοι “Τσάμηδες”, παραθέτοντας μάλιστα νέους προκλητικούς χάρτες και εικόνες της δήθεν “Γενοκτονίας” τους! Όπως βλέπει μάλιστα κανείς, στην περιοχές διεκδίκησης μπαίνουν όχι μόνο η Ήπειρος με τα Γιάννενα και την Θεσπρωτία και αυτή ακόμη η Πελαγονία, το νότιο ελληνικότατο κομμάτι των Σκοπίων με το περίφημο Μοναστήρι!  Η 27η Ιουνίου 1944 θεωρείται στην Αλβανία “Ημέρα Γενοκτονίας κατά των Αλβανών της Τσαμουριάς από τους Έλληνες Σοβινιστές“, όπως αναφέρουν οι φανατικοί “Τσάμηδες”…

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ

 Υπογραμμίζουμε ότι όλες αυτές οι πολλαπλές προκλήσεις εκτέθηκαν επισήμως και κατόπιν αδείας στον εξωτερικό περίβολο, στο κιγκλίδωμα του ίδιου του Προεδρικού Μεγάρου της Αλβανίας και επιθεωρήθηκαν με καμάρι από τον Πρόεδρο Ιλίρ Μέτα! Είχαν και έχουν λοιπόν απόλυτη ιδεολογική, εθνική και κρατική κάλυψη!  Κανονικά λοιπόν όχι διάβημα, αλλά ανάκληση του Έλληνα Πρεσβευτή στα Τίρανα των Τυράννων έπρεπε να γίνει, διότι όλα αυτά τα σχέδια και “οράματα”, θα χρησιμοποιηθούν από την Τουρκία για να υποδαυλίσουν ταυτόχρονη αλβανική επίθεση στην Ελλάδα από τον βορρά! Τα έχει πει τόσο καθαρά ο Άγιος Παΐσιος, που μόνο κουφός δεν τα ακούει και τυφλός δεν τα βλέπει…  Η Αλβανία είναι αυτή την στιγμή στην φάση ετοιμασίας του “αλλοθι”, της αιτίας επίθεσης κατά της Ελλάδας, όπως ακριβώς έγινε και κατά την εισβολή του Μουσολίνι και την ταυτόχρονη επίθεση 14 αλβανικών ταγμάτων κατά της Ελλάδας, μετά την προπαγάνδα περί δολοφονίας του λήσταρχου Νταούτ Χότζα από δήθεν Έλληνες, επειδή αγωνιζόταν για την δήθεν απελευθέρωση της δήθεν “Τσαμουριάς”!

ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ

https://youtube.com/watch?v=bSxuJ3EwPHE%3Ffeature%3Doembed

Γι΄ αυτό το Νοιάζομαι, επί χρόνια επιμένει στην άμεση ενεργοποίηση των ελληνικών απαιτήσεων επί της Βορείου Ηπείρου, η επανένωση της οποίας με την Ελλάδα εκκρεμεί επισήμως στο Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών των τεσσάρων μεγάλων δυνάμεων νικητριών του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ήτοι ΗΠΑ, Ρωσίας, Αγγλίας και Γαλλίας (δείτε εδώεδώ και εδώ σχετικά). Το δίκαιο και αιώνιο ελληνικό αυτό αίτημα, συμπεριλαμβάνεται πλέον στις θέσεις του Μακεδονικού Κόμματος, του οποίου και αποτελεί βασικό στοιχείο της βαλκανικής ασφάλειας και εξασφάλισης του Ελληνισμού.  

 ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *