Η Dr.Theresa Long είναι υπεύθυνη για την πιστοποίηση της υγείας 4.000 ιπτάμενων σε πολεμικά αεροσκάφη

Ένας ανώτερος χειρουργός πτήσης του αμερικανικού στρατού που προειδοποίησε ότι πιλότοι θα μπορούσαν να πεθάνουν στον αέρα από παρενέργειες του εμβολίου COVID-19 κατέθεσε την Τρίτη σε στρογγυλή τράπεζα που διοργάνωσε ο γερουσιαστής Ron Johnson στο Καπιτώλιο.

By Sean Salai /The Washington Times – Wednesday, November 3, 2021

Καταθέτοντας σύμφωνα με τον νόμο περί προστασίας των στρατιωτικών πληροφοριοδοτών, η Αντισυνταγματάρχης Theresa Long είπε στον Ρεπουμπλικανό γερουσιαστή του Wisconsin Ron Johnson-κεντρική photo, ότι είχε προσγειώσει εμβολιασμένους πιλότους για να παρακολουθήσει τα συμπτώματα μυοκαρδίτιδας – συμπεριλαμβανομένης της χρόνιας κόπωσης – που θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν στον θάνατο από καρδιακή ανεπάρκεια στον αέρα. .

«Έκανα πολλές προσπάθειες για να πείσω τους ανώτερους ιατρικούς ηγέτες να ενημερώσουν τουλάχιστον τους στρατιώτες για αυτόν τον κίνδυνο. Οι ανησυχίες μου αγνοήθηκαν», είπε η Δρ. Long στην εκδήλωση.

Η συνταγματάρχης, αξιωματικός ασφάλειας της αεροπορίας, είπε ότι αποφάσισε να μιλήσει αφού τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ανακοίνωσαν τον Ιούνιο μια «έκτακτη συνάντηση για να συζητηθούν τα περιστατικά μυοκαρδίτιδας που ήταν περισσότερα από το αναμενόμενο σε νέους 16 έως 24 ετών».

Παρά την ανακοίνωση αυτή, είπε ότι «ο στρατός δεν σταμάτησε καν τις προσπάθειές του για εμβολιασμό» με τα εμβόλια Pfizer και Moderna.

Ένας εκπρόσωπος της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας στο Fort Rucker στην Αλαμπάμα- 1st Aviation Brigade at Fort Rucker in Alabama, όπου η Dr. Long είναι υπεύθυνη για την πιστοποίηση της υγείας 4.000 ιπτάμενων σε πολεμικά αεροσκάφη παρέπεμψε οποιεσδήποτε συγκεκριμένες «ιατρικές ερωτήσεις» σχετικά με την εμφάνισή της στο στρογγυλό τραπέζι στο γραφείο του Γενικού Χειρουργού Στρατού.

«Θα επιβεβαιώσουμε ότι έχει διοριστεί εδώ και ότι εμφανίστηκε με τη δική της ατομική ιδιότητα», είπε ο αντισυνταγματάρχης Andy Thaggard στους Washington Times την Τετάρτη.

kourdistoportocali.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *